5,601,062 Members 46,434 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[SCRIPT/TWEAKS] [LOTK] Smurfed Out V 6.6 (ultimate build.prop/init.d) 4-21

Tip us?
 
sag7392
Old
#41  
sag7392's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 208
Posts: 1,016
Join Date: Apr 2008
Location: Lee's Summit, MO
@Papa,

Here's something kind of weird that happened. After running .v2, I checked around to make sure all things looked good. I noticed my VM heap size was not set...no values punched. Normally it is set to 32m, but I did notice in the script there was a line indicating a VM setting of 60m. Could that be the reason why? I ended up setting it to 32m, but I've been following the ICS ROM's and saw that 64m was now being used (I'm running 2.3.5 GB). My baby is flying high...just thought I would ask out of curiosity.

Keep up the great work!
Current Mobile- Samsung Galaxy Note I717
Current ROM- Official AOSP CarbonRom 1.6 JB 4.2.2 - Nightlies (courtesy of JamieD81)

Current Tablet- Samsung Galaxy Tab 10.1
Current ROM- CM10.1 4.2.2...yes JellyBean! (courtesy of pershoot)

Proud veteran member of the greatest and deadliest organization to walk the earth- USMC (0331/8152)
 
coffeehandle
Old
#42  
coffeehandle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 231
Posts: 1,497
Join Date: Apr 2011
Location: Indiana
@ Smurf, I'm on Mkg3 and got boot :). Last version I couldn't. But now this ROM is solid. Thanks for the great new tweaks

Sent from my PC36100 using XDA App
 
carhauler1969
Old
#43  
carhauler1969's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 277
Posts: 675
Join Date: Mar 2010
Location: Purmela,Texas
Quote:
Originally Posted by sag7392 View Post
@Papa,

Here's something kind of weird that happened. After running .v2, I checked around to make sure all things looked good. I noticed my VM heap size was not set...no values punched. Normally it is set to 32m, but I did notice in the script there was a line indicating a VM setting of 60m. Could that be the reason why? I ended up setting it to 32m, but I've been following the ICS ROM's and saw that 64m was now being used (I'm running 2.3.5 GB). My baby is flying high...just thought I would ask out of curiosity.

Keep up the great work!
+1 I noticed the same, I usually run a 64MB heap size, so I changed back to that.
I forgot to mention earlier, but both ropodope & I are running on Deck's 1.3d with sd partitioned to ext4 & dalvik-cache running from the ext4.
Lemme see if I can get rope to pull a logcat of the crash while in call & on wifi at the same time to speed things along a bit.

Great work PapaSmurf!

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
My Devices:
Google Nexus 5 LG D820 on T-Mobile Unlocked & rooted KOT49H w/ Xposed Framework
Asus TF101G B5O/Dock B6O - KatKiss #019 Stable 4.4.2


If I own it, it's rooted....
 
jaredthegreat
Old
(Last edited by jaredthegreat; 27th February 2012 at 03:45 PM.)
#44  
Account currently disabled
Thanks Meter 1393
Posts: 1,099
Join Date: Jul 2011
Location: Tilton, NH

 
DONATE TO ME
Great work PapaSmurf!
 
sag7392
Old
#45  
sag7392's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 208
Posts: 1,016
Join Date: Apr 2008
Location: Lee's Summit, MO
Quote:
Originally Posted by carhauler1969 View Post
+1 I noticed the same, I usually run a 64MB heap size, so I changed back to that.
I forgot to mention earlier, but both ropodope & I are running on Deck's 1.3d with sd partitioned to ext4 & dalvik-cache running from the ext4.
Lemme see if I can get rope to pull a logcat of the crash while in call & on wifi at the same time to speed things along a bit.

Great work PapaSmurf!

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
Hey Car...so 64m is okay on a GB ROM? I always thought 32m was the "optimal" setting. If so, I'll switch mine over to 64m and give it a spin. This script with you and ropes tweak make my EVO fly!
Current Mobile- Samsung Galaxy Note I717
Current ROM- Official AOSP CarbonRom 1.6 JB 4.2.2 - Nightlies (courtesy of JamieD81)

Current Tablet- Samsung Galaxy Tab 10.1
Current ROM- CM10.1 4.2.2...yes JellyBean! (courtesy of pershoot)

Proud veteran member of the greatest and deadliest organization to walk the earth- USMC (0331/8152)
 
carhauler1969
Old
#46  
carhauler1969's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 277
Posts: 675
Join Date: Mar 2010
Location: Purmela,Texas
Quote:
Originally Posted by sag7392 View Post
Hey Car...so 64m is okay on a GB ROM? I always thought 32m was the "optimal" setting. If so, I'll switch mine over to 64m and give it a spin. This script with you and ropes tweak make my EVO fly!
I started using it on every thing after I noticed it was the default setting in MIUI since early September 2011. I haven't really noticed a difference from 32 to 48 to 64 on GB, or ICS. But I often go back to MIUI so I just leave it at 64.


Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
My Devices:
Google Nexus 5 LG D820 on T-Mobile Unlocked & rooted KOT49H w/ Xposed Framework
Asus TF101G B5O/Dock B6O - KatKiss #019 Stable 4.4.2


If I own it, it's rooted....
The Following User Says Thank You to carhauler1969 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Papa Smurf151
Old
#47  
Papa Smurf151's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 6697
Posts: 5,659
Join Date: Feb 2010
Location: Atlanta

 
DONATE TO ME
op updated for the last time for a few days. Gonna incorporate init.d scripts next but will take me a few days.

Added another 10 or so build prop lines including newest ones posted in aokp thread for google dns

I increased settings on a few things and reduced settings on others. Hopefully there are no more hang ups.

also added a few things in the way the script runs.
The Following 7 Users Say Thank You to Papa Smurf151 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sag7392
Old
(Last edited by sag7392; 27th February 2012 at 10:28 PM.)
#48  
sag7392's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 208
Posts: 1,016
Join Date: Apr 2008
Location: Lee's Summit, MO
Thanks Papa...real quick...with the line for Google DNS, is it safe to say I can delete an app called Set DNS?

Edit- Disregard...after looking at your script, looks like I can delete that app now! Great work!!!!
Current Mobile- Samsung Galaxy Note I717
Current ROM- Official AOSP CarbonRom 1.6 JB 4.2.2 - Nightlies (courtesy of JamieD81)

Current Tablet- Samsung Galaxy Tab 10.1
Current ROM- CM10.1 4.2.2...yes JellyBean! (courtesy of pershoot)

Proud veteran member of the greatest and deadliest organization to walk the earth- USMC (0331/8152)
 
Roman G
Old
#49  
Roman G's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 72
Posts: 541
Join Date: Feb 2010
Location: Oregon
Quote:
Originally Posted by Papa Smurf151 View Post
op updated for the last time for a few days. Gonna incorporate init.d scripts next but will take me a few days.

Added another 10 or so build prop lines including newest ones posted in aokp thread for google dns

I increased settings on a few things and reduced settings on others. Hopefully there are no more hang ups.

also added a few things in the way the script runs.
There's just something about timley updates that make me all warm and fuzzy inside.

Thanks Papa
 
Lacedaemon
Old
#50  
Lacedaemon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 208
Join Date: Aug 2011
Location: Los Angeles
Can this script run alongside viperMOD?
Device: HTC EVO 4G LTE
Hardware: 0003
ROM: CPTB Sense 5 (4.13.651.1)
Kernel: 3.4.10-gb03eefc root@abm034 #1
Recovery: TWRP 2.6.3.1b
Baseband: 1.13.11.1105
PRI: 3.02_003
PRL: 25017

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes