Post Reply

[ROM] Revolver 4 by Gnufabio | 4.2.1 - IC421(G) | Sep 5 | TF101-TF101G-SL101 | Fast

OP gnufabio

27th February 2012, 02:16 AM   |  #91  
^Fs's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 87
 
324 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by cavsoldier19d

Titanium backup sits at 0% and never restores anything. TB has super user acess. I did a full wipe before flashing revolver.

ditto. 10 char
27th February 2012, 02:29 AM   |  #92  
polo79's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 374
 
1,253 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by cavsoldier19d

Titanium backup sits at 0% and never restores anything. TB has super user acess. I did a full wipe before flashing revolver.

Same here. Stuck at 0%. I'm avoiding my wife till I can get her apps back. Lol.
27th February 2012, 02:30 AM   |  #93  
crzycrkr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
1,394 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
You guys having trouble with TB, have you tried restoring appear one at a time? If I recall correctly from when I flashed ICS to my Nexus S there is an issue with a batch restore. There may be workarounds, but hopefully that gets you moving in the right track. I use MyBackupPro, and no problems there whatsoever.
27th February 2012, 02:31 AM   |  #94  
dominicanman912's Avatar
Senior Member
Flag Savannah, Georgia
Thanks Meter: 38
 
536 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
I flashed on top of rooted OTA update and just wiped cache and d-cache and it works flawlessly! Wanted face unlock without loosing the Asus apps! I could have restored from Titanium but also didn't want to loose my home screens I set up especially all my folders lol. Great job so far Gnufabio!

Sent from my Transformer TF101 using xda premium
27th February 2012, 02:31 AM   |  #95  
s1l3nt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 404
 
1,734 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by cavsoldier19d

Titanium backup sits at 0% and never restores anything. TB has super user acess. I did a full wipe before flashing revolver.

same here that was the problem i was having too
27th February 2012, 02:33 AM   |  #96  
dominicanman912's Avatar
Senior Member
Flag Savannah, Georgia
Thanks Meter: 38
 
536 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
When I batched from revolver 3.11 to OTA update, I didn't have a problem. I think the issue is using the new version of titanium as opposed to an older one. I batched about 235 apps with no hiccups!

Sent from my Transformer TF101 using xda premium
27th February 2012, 02:34 AM   |  #97  
KingDavid63's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham, AL
Thanks Meter: 364
 
2,456 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Hell yea, let's get this thing started gnufabio, life will be good when you get ics where you had HC, just wish you had a prime!
27th February 2012, 02:35 AM   |  #98  
Account Currently Disabled
Thanks Meter: 15
 
410 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Yes was kidding but I do feel like you could have put a little more effort into it
27th February 2012, 02:40 AM   |  #99  
SupperDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
202 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
What ver of TB are you using?
27th February 2012, 02:43 AM   |  #100  
justjayhere's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 186
 
632 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Question Cornerstone - Android Tablet Multi-Tasking
Could "Cornerstone - Android Tablet Multi-Tasking" be added to this ROM or at least maybe a patch?
See the Website: http://www.onskreen.com/cornerstone/

Also see the HP Touchpad [ROM][FEB20][v0.3] CM9 Kang with Cornerstone! True Multitasking comes to Touchpad! forum:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1501637

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
fabio rules, tf101
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes