Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Swype is missing?

OP albo23

26th February 2012, 10:10 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
87 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Hi everyone,

I just got my T-989 back from repair from Samsung and I noticed Swype is missing. It is not in any of the options. How can I get it back?
27th February 2012, 12:13 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 220
 
394 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by albo23

Hi everyone,

I just got my T-989 back from repair from Samsung and I noticed Swype is missing. It is not in any of the options. How can I get it back?

If you just google "swype", you can install the beta from the website. If you ever install a custom ROM, a lot of them don't come with swype installed so that's how you would get it back in that instance also.
jdubb1106
27th February 2012, 01:41 AM   |  #3  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Hey bro honestly the easiest way to do this is open a ROM you have downloaded and goto system app and look for Swype in the zip pull from the zip and put in your sys app and reboot

Sent from my SGH-T989 using xda premium
27th February 2012, 03:08 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
87 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by yoft1

If you just google "swype", you can install the beta from the website. If you ever install a custom ROM, a lot of them don't come with swype installed so that's how you would get it back in that instance also.

I can't do that because apparently Swype is pre-installed in SGSII even though it is not on my phone.

Quote:
Originally Posted by jdubb1106

Hey bro honestly the easiest way to do this is open a ROM you have downloaded and goto system app and look for Swype in the zip pull from the zip and put in your sys app and reboot

Sent from my SGH-T989 using xda premium

This is somewhat vague... Can you explain this in better detail? I found a Swype.apk that is not different from the Beta version specified above, however I cannot install that. You stated to place it in the "sys app," I did not do that, I simply tried to install it. Where is the sys app?
Killbynature
27th February 2012, 03:57 PM   |  #5  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
If you have root find swype libs remove them fix permissions then install swype beta from swype site or you can just flash a custom rom and install there beta from the site.

Sent from my SGH-T989 using xda premium
27th February 2012, 11:12 PM   |  #6  
RogueCoyote's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
66 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Killbynature

If you have root find swype libs remove them fix permissions then install swype beta from swype site or you can just flash a custom rom and install there beta from the site.

Sent from my SGH-T989 using xda premium

Plus the beta is better than what comes with the phone.
28th February 2012, 06:26 AM   |  #7  
Member
Flag Dearborn, MI
Thanks Meter: 2
 
58 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Maybe try a firmware upgrade using kies. If installing Swype beta make sure you have install from unknown sources box checked in options.

Sent from my SGH-T989 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes