Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][13/06]Lightspeed_4.8[ICS4.0.3][STOCK+OC_KERNEL][BOOTLOADER]

OP smaury

27th February 2012, 08:34 PM   |  #11  
bfranklin1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 334
 
1,060 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by tgtoys

How significant is the battery drain without the tablet going into deep sleep? Smaury, have you monitored battery usage (-mA) with screen off?

This is what I've gotten so far today with wake lock on the whole time

Sent from my A500 using Tapatalk
27th February 2012, 08:35 PM   |  #12  
civato's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 15,564
 
3,803 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by gismo918

I always using your roms but i made the mistake and i install the leaked Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1 and now i can flash anything Any suggestions ?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1516012
The Following User Says Thank You to civato For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 08:35 PM   |  #13  
smaury's Avatar
OP Senior Member
Flag Turin
Thanks Meter: 306
 
355 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by gismo918

I always using your roms but i made the mistake and i install the leaked Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1 and now i can flash anything Any suggestions ?

Look in this section there is a tutorial on how to return to hc3.2.1 then flash this!
The Following User Says Thank You to smaury For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 08:35 PM   |  #14  
wolverine423's Avatar
Member
Flag Tennessee
Thanks Meter: 31
 
83 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by gismo918

I always using your roms but i made the mistake and i install the leaked Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1 and now i can flash anything Any suggestions ?

How to revert from leak:
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=22940110


Sent from my A500 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to wolverine423 For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 08:49 PM   |  #15  
Jut07's Avatar
Junior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:

Sorry for the link errors...we are currently doing some updates on the backend...sit tight -klept0
Source : Dev-Host Twitter

We just need to wait
27th February 2012, 08:54 PM   |  #16  
Senior Member
Flag Minas Tirith
Thanks Meter: 33
 
141 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Compatible with Acer Recovery and CWM 1.3.4? Thanks.
27th February 2012, 08:55 PM   |  #17  
smaury's Avatar
OP Senior Member
Flag Turin
Thanks Meter: 306
 
355 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
YOu can flash it via CWM or RA!
27th February 2012, 09:08 PM   |  #18  
Senior Member
Flag Crete Greece
Thanks Meter: 10
 
136 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
than you boys for your help...i will try it right now !!!
27th February 2012, 09:20 PM   |  #19  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
259 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Can't wait to try this!! On the OP, it says you're on beta 3, but the DL link is for beta 1?

Sent from my EPAD using Tapatalk
27th February 2012, 09:20 PM   |  #20  
smaury's Avatar
OP Senior Member
Flag Turin
Thanks Meter: 306
 
355 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
Uploading beta 3, it'll take a lot of time due to my fu***ng connection!

The Following User Says Thank You to smaury For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes