FORUMS

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Internets keep cutting out

1st March 2012, 05:42 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 93
 
More
Quote:
Originally Posted by lourivellini

Yup just show up. They shouldn't charge. as long as your an att customer theyll take care of you. I've never heard of anyone paying for a new Sim. If you lose your Sim I've heard of them charging people, but i doubt they'll charge even then.

They only charge if you go to a non-AT&T store.
 
 
1st March 2012, 05:44 PM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by penguinlogik

They only charge if you go to a non-AT&T store.

How would you not go to an att store at an att store?
1st March 2012, 05:45 PM |#23  
Senior Member
Thanks Meter: 93
 
More
Quote:
Originally Posted by lourivellini

How would you not go to an att store at an att store?

Like an AT&T authorized retailer, but not called AT&T.
1st March 2012, 05:47 PM |#24  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by penguinlogik

If you go directly to an AT&T store they replace it for free.

I replied to this.....
12th March 2012, 02:59 PM |#25  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by lourivellini

I'm another day strong without any problems. I don't know of its due to the new sim or because i switched to a Samsung based rom. I should switch back to test, but I'm loving the speed of icsrewed right now.

If i had to guess i would say it's due to the sim, and if so, there should be a sticky somewhere that says to make sure your not using an older 3g sim card. Would have saved me months of aggravation.

Will report back after a few more days. In a week or so I'll switch back to cm to see if it fixes it there as well.

I've had the new sim for a while now, hasnt happened since. Used both Unnamed and CM7 nightly from 3-4. Hopefully people who see this try this before chalking it up to whatever rom/config/android etc.
12th March 2012, 07:19 PM |#26  
Member
Flag São Paulo
Thanks Meter: 9
 
More
How about people using I777 outside of USA with a different carrier? Lately i have been experiencing the same problem.

Sent from my SGH-I777 using Tapatalk
13th March 2012, 09:32 AM |#27  
brokebackamigo's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
More
I had the same problem with UnNamed 2.2.1 The wifi kept cutting out because that rom is not compatible with Belkin routers. I am using SHOstock and it is great.
13th March 2012, 09:45 AM |#28  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by Bethrezen1453

How about people using I777 outside of USA with a different carrier? Lately i have been experiencing the same problem.

Sent from my SGH-I777 using Tapatalk

Could be the international sim's fault
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes