Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,101 Members 43,915 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Widgets from other tablet

Tip us?
 
chelsea_fc
Old
#1  
chelsea_fc's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 465
Join Date: Sep 2007
Location: Jakarta
Default Widgets from other tablet

Anyone able to use widgets from here http://forum.xda-developers.com/show...php?p=23045055 ?

I got fc when selecting widget with copying to system/app

Sent from my Nook Tablet using Tapatalk
 
Solar.Plexus
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 321
Posts: 1,279
Join Date: Jan 2012
Did you try to reboot after copying to /system/app?
 
Know-Fear
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 525
Join Date: Jan 2010
While I didn't even bother to check what the link posted was, as I am in a hurry, did you run fix permissions after moving it the /system/app?
If I have helped you or if you like my work, Donations are always appreciated!


Galaxy Nexus (GSM) - EuroSkank Nightly Build with Trinity Kernel
Nexus One - Retired and sold
G1 - Retired and collecting dust in its box

Nook Tablet Rooted
TWPR Recovery
Cyanoboot
CM9 Internal/CM7 SD
 
ckevinwelch
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 113
Posts: 490
Join Date: Feb 2011
If those are honeycomb widgets (judging by the title of the other thread), I would not at all be surprised if they didn't rely on a higher sdk version than what is available on the NT right now. You'll probably have to wait for CM9.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
 
chelsea_fc
Old
#5  
chelsea_fc's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 465
Join Date: Sep 2007
Location: Jakarta
Yes i think the problem is bcause my nt was running GB, silly me

Sent from my Nexus One using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes