Post Reply

Widgets from other tablet

OP chelsea_fc

29th February 2012, 04:00 PM   |  #1  
chelsea_fc's Avatar
OP Senior Member
Jakarta
Thanks Meter: 15
 
466 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Anyone able to use widgets from here http://forum.xda-developers.com/show...php?p=23045055 ?

I got fc when selecting widget with copying to system/app

Sent from my Nook Tablet using Tapatalk
29th February 2012, 04:26 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 321
 
1,279 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Did you try to reboot after copying to /system/app?
29th February 2012, 06:27 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
525 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
While I didn't even bother to check what the link posted was, as I am in a hurry, did you run fix permissions after moving it the /system/app?
29th February 2012, 07:43 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 113
 
490 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
If those are honeycomb widgets (judging by the title of the other thread), I would not at all be surprised if they didn't rely on a higher sdk version than what is available on the NT right now. You'll probably have to wait for CM9.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
1st March 2012, 01:01 AM   |  #5  
chelsea_fc's Avatar
OP Senior Member
Jakarta
Thanks Meter: 15
 
466 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Yes i think the problem is bcause my nt was running GB, silly me

Sent from my Nexus One using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes