Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Port] Beats Audio

OP motodroidfreak

2nd March 2012, 02:52 PM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 7
 
97 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by spc_hicks09

Beat me to it lol (pun intended).

Anyway, I'm noticing a huge difference, even with cheap headphones!

Sent from my Dread Ginger Revo using Tapatalk.

Skull candy 50/50 my friend... Beats like a champ

Sent from my VS910 4G using XDA App
2nd March 2012, 02:58 PM   |  #12  
Big Cam's Avatar
Senior Member
Flag West Fargo
Thanks Meter: 133
 
609 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by motodroidfreak

Title says it all beats Audion on all.GB roms. I'musing this with GingerVolt 1.3 and Blitzkrieg 2.1 kernel...

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1523760

Just to let you after you flash, boot up takes a while.


Sent from my VS910 4G using xda premium

Thread got scrapped, I hope someone saved this for MT.
2nd March 2012, 03:41 PM   |  #13  
mtmichaelson's Avatar
Senior Member
Flag Mt. Juliet, TN
Thanks Meter: 1,120
 
1,150 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
More
I got it

Sent from my VS910 4G using xda premium
2nd March 2012, 05:23 PM   |  #14  
Member
Thanks Meter: 4
 
36 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Insane difference with my two speakers

Sent from my VS910 4G using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1330705421265.jpg
Views:	376
Size:	51.7 KB
ID:	928416  
2nd March 2012, 08:20 PM   |  #15  
indyred99's Avatar
Senior Member
Flag Chicopee
Thanks Meter: 71
 
570 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Anyone have issues with videos working?

Sent from my VS910 4G using Tapatalk
2nd March 2012, 08:23 PM   |  #16  
Member
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: May 2011
is it the same as this?: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1525226
2nd March 2012, 10:03 PM   |  #17  
Big Cam's Avatar
Senior Member
Flag West Fargo
Thanks Meter: 133
 
609 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by indyred99

Anyone have issues with videos working?

Sent from my VS910 4G using Tapatalk

Awesome-O
Quote:
Originally Posted by scyther2333

is it the same as this?: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1525226

I see, maybe the second thread plugging the original got scrapped.

Makes sense.
6th March 2012, 10:34 AM   |  #18  
drt054's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland, OH
Thanks Meter: 157
 
809 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
http://www.engadget.com/2012/03/02/h...-more-to-devs/


Beats is open now.. shouldn't have been taken down anywhere..
7th March 2012, 02:48 AM   |  #19  
Senior Member
Las Vegas
Thanks Meter: 20
 
209 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
i cant get mine to work.. i flashed the .zip file. after i flashed it i went to root explorer and went to the bin,lib,ect where the files are suppose to be in and it wasnt there.. so the did it manually and it was still a no go??

PLEASE HELP
7th March 2012, 03:05 AM   |  #20  
spc_hicks09's Avatar
Recognized Contributor
Flag Marion, OH
Thanks Meter: 1,768
 
3,477 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by phillip_viado

i cant get mine to work.. i flashed the .zip file. after i flashed it i went to root explorer and went to the bin,lib,ect where the files are suppose to be in and it wasnt there.. so the did it manually and it was still a no go??

PLEASE HELP

Really weird but I went to those folders and couldn't find the files either. I can definitely hear the difference but none of those files are on the /system lol.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes