Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,442 Members 41,437 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD] Center clock/Xparent StatusBar/BrightnessSlider/Toggles CM9

Tip us?
 
DJHile
Old
(Last edited by DJHile; 4th March 2012 at 03:41 PM.)
#21  
DJHile's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 338
Join Date: Jan 2008
Location: Central Missouri
Is the status bar supposed to be gray? Using Turl's CM9 v8... from time to time it skews the icons too. I will take a screen shot on the next occurrence.

Edit ... apparently I can't upload attachments to this forum?? Do not have permission to upload attachment to this forum.

Sent from my MB860 using xda premium
 
DJHile
Old
#22  
DJHile's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 338
Join Date: Jan 2008
Location: Central Missouri
Had to made a new reply instead of editing post to add attachment. See status bar in screen shot.

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1330875704594.jpg
Views:	401
Size:	31.6 KB
ID:	931148

Sent from my MB860 using xda premium
 
rickriego
Old
#23  
rickriego's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 260
Posts: 676
Join Date: Dec 2010
Location: Stockton, CA
nice! I'm sure it will be a welcome addition. THX again Rob43

Sent from my MB860 using xda premium
.:s33d.oF.eLiTe.bR33ds:.
 
rickriego
Old
#24  
rickriego's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 260
Posts: 676
Join Date: Dec 2010
Location: Stockton, CA
Quote:
Originally Posted by DJHile View Post
Had to made a new reply instead of editing post to add attachment. See status bar in screen shot.

Attachment 931148

Sent from my MB860 using xda premium
OK that is the other bug I noticed.. only 2 so far

Sent from my MB860 using xda premium
.:s33d.oF.eLiTe.bR33ds:.
 
master reiki
Old
#25  
master reiki's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 224
Posts: 438
Join Date: Nov 2011
Location: ängelholm
Unhappy please help!! i feel so stupid!!

Quote:
Originally Posted by rickriego View Post
here ya go sir..
I flashed this and got boot loop then i reboot and in hboot i forgot to remove the splash screen zip so now i cant get into recovery!!! whot can i do? DO I HAVE A BRICK???
 
rickriego
Old
(Last edited by rickriego; 4th March 2012 at 11:58 PM.)
#26  
rickriego's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 260
Posts: 676
Join Date: Dec 2010
Location: Stockton, CA
Quote:
Originally Posted by master reiki View Post
I flashed this and got boot loop then i reboot and in hboot i forgot to remove the splash screen zip so now i cant get into recovery!!! whot can i do? DO I HAVE A BRICK???
hboot? can u get adb access? fastboot? and what splash screen zip?

Sent from my MB860 using xda premium
.:s33d.oF.eLiTe.bR33ds:.
 
aaron.a
Old
(Last edited by aaron.a; 5th March 2012 at 04:23 AM.)
#27  
Senior Member
Thanks Meter 96
Posts: 605
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by DJHile View Post
Is the status bar supposed to be gray? Using Turl's CM9 v8... from time to time it skews the icons too. I will take a screen shot on the next occurrence.

Edit ... apparently I can't upload attachments to this forum?? Do not have permission to upload attachment to this forum.

Sent from my MB860 using xda premium
the status bar is transparent. applications render fullscreen behind the status bar, hence, whatever color background the app has will show through the transparent status bar. facebook for example has a white background so it looks grey, the market however has a black background so it renders fully black.

it's not a bug, it's just the price you pay for transparent status bar. the best method is to not go below around 70% transparency on the status bar. i'm working on a mod/port of this to cm9 now. =D

edit: maybe not too much too quick, must digest
 
Drake865
Old
#28  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Feb 2012
Location: Maryville
Quote:
Originally Posted by Notorious544d View Post
Look's amazing! Screenies?
so it is usable on the atrix... can you explain the steps thtat you went through???

Please and thanks for the taking it for the team for us and trying it!!
 
rickriego
Old
#29  
rickriego's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 260
Posts: 676
Join Date: Dec 2010
Location: Stockton, CA
Quote:
Originally Posted by Drake865 View Post
so it is usable on the atrix... can you explain the steps thtat you went through???

Please and thanks for the taking it for the team for us and trying it!!
u can actually justflash in recovery, well i can so u should be fine also.
or after backing up, u can extract the apk from the zip, replace the one in ur system, set permission 0644/rw-r-r and reboot.
.:s33d.oF.eLiTe.bR33ds:.
 
ears1991
Old
#30  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 186
Join Date: Apr 2011
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1531222 better alternative that works on any cm9 rom and is customizable quite a lot! works perfect, none of the aforementioned bugs
Motorola Atrix CM9
HP TouchPad CM9

The Following User Says Thank You to ears1991 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes