Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,802,856 Members 39,011 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ ROM ] Calkulin's E4GT 2 v1.6 [ ICS l FE22 l Tweaked l Battery Saver Script ]

Tip us?
 
DCRocks
Old
#2761  
DCRocks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 251
Posts: 1,136
Join Date: Oct 2010
Location: Washington DC
If I update the modem by hand, can I just install this ROM overtop Calkulin's E4GT ROM v2.9.2 without any issues?
My Phone: Epic 4G ~ CyanogenMod 11 ~ Stable or Latest Nightly - Depending on my mood
GF's Phone: SGS3 Blue 32GB 4.1.1 ~ CWM 5.5.0.4 ~ Stock rooted ROM ~ L710VPBLJ7
Step Daughter's Phone: Epic Touch 4.x GB27 ~ CWM 5 ~ Stock rooted ROM
 
JSnively
Old
#2762  
JSnively's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 115
Posts: 431
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by DCRocks View Post
If I update the modem by hand, can I just install this ROM overtop Calkulin's E4GT ROM v2.9.2 without any issues?
Yes they are not dependent on each other.
The Following User Says Thank You to JSnively For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
asbjörn
Old
#2763  
asbjörn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 247
Join Date: Jul 2011
Location: Newark, NJ
1.3a is running like a champ...thanks Calk!

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2 Beta-2
 
Kruxoli
Old
#2764  
Kruxoli's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 64
Posts: 288
Join Date: Nov 2009
Location: Queens NYC
Quote:
Originally Posted by docprego View Post
I just flashed 1.3 and FC24 along with the Bare ROM convertor. When 1.3a is available can I simply flash that over 1.3? Would I have to reflash the FC24 modem and the bare rom convertor?

Is this the correct path:

Flash

1. 1.3a
2. FC24
3. Bare ROM Convertor?

Thanks
Flash the Bare ROM converter right after flashing the ROM
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/3MkX9s3l
 
axiapc
Old
#2765  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 84
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by asbjörn View Post
1.3a is running like a champ...thanks Calk!

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2 Beta-2
+1

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
 
Drybonz
Old
#2766  
Drybonz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 779
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by JohnCorleone View Post
ICS takes around 2 or 3 days to settle in unlike Gingerbread. Give it a few battery cycles. I thought it was bad at first but now its better than Gingerbread for me
Are we talking, like, 2x improvement? My Gingerbread is pretty good and my ICS is real bad on battery.
 
cowballz69
Old
#2767  
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 670
Join Date: Jul 2007
Imm still having an issue getting this romm to load. Wipe.flash rom.flash bare. Then when I go reboot it hangs at galaxy s screen and reboots into rough? Im coming from the goodness romm.
 
phildis
Old
#2768  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 29
Join Date: Apr 2009
I really am liking 1.3a. by far my favorite rom out.

I did notice a bug with the screen orientation though. While on a homescreen, if you switch from portrait to landscape, the icons in the dock bar re-arrange themselves, they reverse. Whatever icon that is in the far left position during portrait orientation will transition to the top during landscape.

This may not be a bug, it could have been intentional. really doesn't present a problem, I just thought it was strange.
 
Kruxoli
Old
#2769  
Kruxoli's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 64
Posts: 288
Join Date: Nov 2009
Location: Queens NYC
Quote:
Originally Posted by MeWarning View Post
Yeah it's repacked with recovery. I haven't had any of the notification issues but I heard this one fixed it for some.

---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:52 AM ----------




Use the Vending one. First uninstall market then yeah go into recovery and flash the inverted app.
Hey, you just flash those inverted apps in recovery? Any special steps? Thanks.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/3MkX9s3l
 
PanchoPlanet
Old
#2770  
PanchoPlanet's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 626
Posts: 2,356
Join Date: Oct 2011
Location: Crooklyn

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cowballz69 View Post
Imm still having an issue getting this romm to load. Wipe.flash rom.flash bare. Then when I go reboot it hangs at galaxy s screen and reboots into rough? Im coming from the goodness romm.
Try using Calk's wipe all zip, wipe data, then try to reflash. also make shure your Batt. is topped off @100%.

PP.

Tags
e4gt, ics beta
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes