Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,773 Members 51,740 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ ROM ] Calkulin's E4GT 2 v1.6 [ ICS l FE22 l Tweaked l Battery Saver Script ]

Tip us?
 
droidiac13
Old
(Last edited by droidiac13; 1st April 2012 at 04:37 AM.)
#2921  
droidiac13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1147
Posts: 2,676
Join Date: Jul 2010
Location: Twin Cities, MN

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by GReddySetGO View Post
I don't think this scenario represents my issue. My problem happens on pages without mobile sites as well. Plus, when I use dolphin, I use desktop view as standard, so I don't even see mobile sites with that browser. This also would not explain refreshing pictures in the facebook app, rather than going back to the previous page.
This happens to me too, especially on FB. I haven't tried the stock kernel to see if it fixes it. By any chance have you?

Also, still having issues with NO call log showing. Just blank.

If I've helped at all, PLEASE hit that thanks button.
 
smy1976
Old
#2922  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2005
Wink GPS

Does gps work yet?

Thanks for all your hard work
shawn
 
GReddySetGO
Old
#2923  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 193
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by droidiac13 View Post
This happens to me too, especially on FB. I haven't tried the stock kernel to see if it fixes it. By any chance have you?

Also, still having issues with NO call log showing. Just blank.
I have not tried changing any kernels.

Call log works for me...

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

Quote:
Originally Posted by smy1976 View Post
Does gps work yet?

Thanks for all your hard work
shawn
GPS is working great on my end and has been since FC18
 
DataHawg
Old
#2924  
DataHawg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 767
Posts: 1,578
Join Date: Aug 2010
Location: East Seattle
Lo
Quote:
Originally Posted by sdglenn View Post
My mobile network runs while my Wi-Fi is on. Any solution

Sent from my SPH-D710 using XDA
I've heard of this happening to a couple of people and I don't know of any solution other than check the MD5 sums and flash again. Here's a great little program for verifying MD5 checksums to make sure you didn't get a bad download. Copy the checksum that was posted by the dev into the bottom box of the program and then click the browse button. Point it to the Rom file you downloaded. Click verify and it will tell you if the checksums match. If they don't, obviously don't flash the Rom. Delete it and download it again.
http://www.softpedia.com/get/Securit...-Utility.shtml
 
zedmay
Old
(Last edited by zedmay; 1st April 2012 at 09:59 PM.)
#2925  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 437
Join Date: Aug 2010
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1333280761307.jpg
Views:	409
Size:	36.4 KB
ID:	976575

I took this shot from System Panel app. It says I have Calk's 1.3a, but FC 22. Could this be a bad download?

Edit: I downloaded and reinstalled Calks 1.3a. Spare Parts also shows Calk's 1.3a, and it also shows FC22. Can someone verify theirs?




Sent from my SPH-D710 using xda premium
 
customervalued
Old
#2926  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2009
Does this version have the Sprint Wifi Hack? Tia
 
RustedRoot
Old
#2927  
RustedRoot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 312
Join Date: Dec 2010
Location: Near Hartford, CT
Quote:
Originally Posted by zedmay View Post
Attachment 976575

I took this shot from System Panel app. It says I have Calk's 1.3a, but FC 22. Could this be a bad download?

Sent from my SPH-D710 using xda premium
Are you sure you flashed FC24? It's not too hard to click on wrong file when flashing in CWM. I know someone who has done it. Me. If you're sure you flashed the right file, then it's likely a bad download. DataHawg, I think posted a link above for a checksum utility which checks MD5s -- might help.[COLOR="Silver"][COLOR="Silver"][COLOR="Silver"]
 
rickyq12
Old
#2928  
rickyq12's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 168
Posts: 1,054
Join Date: Jul 2010
Location: Austin, TX
Quote:
Originally Posted by customervalued View Post
Does this version have the Sprint Wifi Hack? Tia
Yes...it also tells you in the OP.
The second item listed under
Mods Included:

Sent from my Modified with AWESOMENESS Epic 4G Touch.
 
MeWarning
Old
#2929  
MeWarning's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 335
Join Date: Sep 2011
Location: Waukesha, WI
Quote:
Originally Posted by zedmay View Post
Attachment 976575

I took this shot from System Panel app. It says I have Calk's 1.3a, but FC 22. Could this be a bad download?

Sent from my SPH-D710 using xda premium
It's a bad download or you clicked on the wrong file. Calk's original v1.3 accidentally
had the FC22 kernel in it. He reuploaded version 1.3a with FC24 in it shortly after. So just redownload 1.3a and flash again. You must of clicked on the old download.
 
AZwldcats
Old
#2930  
AZwldcats's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 51
Join Date: Oct 2010
Location: Tucson
Finally switching to this..

Do I need to flash the modem seperately then the ROM?

If so do I flash it before or after ROM install?

Tags
e4gt, ics beta
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes