FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Do you want dalvik cache to sd on v1.4??

No!
 
264 Vote(s)
24.13%
Yes!
 
578 Vote(s)
52.83%
Hell I care!
 
252 Vote(s)
23.03%

[ROM] MAY-28-13 | ICySNAP v2.0 GOLDEN EYE | ICS 4.0.4 | LGE 3.1 UI | Extended FINALE!

2,696 posts
Thanks Meter: 4,806
 
By neko95, Recognized Themer on 4th March 2012, 12:35 PM
Post Reply Email Thread
18th April 2012, 04:28 PM |#1821  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
I've just installed the V4.5X+. But the ringer volume doesn't appear blue. I liked the blue bar. I flashed the Gapps for 2.X. Isn't suppose to do that?
edit: I havn't the CRT like screen when i press the power button
Is there anyway to save the basic settings from 1 rom to another ?
Sorry for bad Eng.
 
 
18th April 2012, 04:53 PM |#1822  
kyerie030's Avatar
Senior Member
Flag Malabon
Thanks Meter: 32
 
More
Quick report, ever since 3x - 4x onwards, try connecting to wifi, surf a bit then turn off your wifi, turn on data. Try to surf even if you have connection, applications don't connect, even google play. Have to restart to use the other connection. This also happens in reverse.

Sent from my LG-P500 using xda premium
18th April 2012, 05:05 PM |#1823  
neko95's Avatar
OP Recognized Themer
Thanks Meter: 4,806
 
More
> link for test version is added at first post, only for testers who want to help me out.
The Following User Says Thank You to neko95 For This Useful Post: [ View ] Gift neko95 Ad-Free
18th April 2012, 05:33 PM |#1824  
Lt.Win's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 695
 
More
I'm willing to test. Have the bugs been fixed in this test version? Or is it to test whether the bugs have been fixed?
18th April 2012, 05:40 PM |#1825  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by neko95

> link for test version is added at first post, only for testers who want to help me out.

bro what's different in new trial release???
18th April 2012, 06:02 PM |#1826  
Aelyus's Avatar
Member
Thanks Meter: 16
 
More
Jesus some days ago I just installed 2.0 and now it's 4.5? That's some ****ing fast development haha, kudos Neko, I need to Factory Reset if I'm coming from 2.0 or just wipe Cache & Dalvik?
18th April 2012, 06:07 PM |#1827  
Raffy 97's Avatar
Senior Member
Flag Verona
Thanks Meter: 93
 
More
Quote:
Originally Posted by Aelyus

Jesus some days ago I just installed 2.0 and now it's 4.5? That's some ****ing fast development haha, kudos Neko, I need to Factory Reset if I'm coming from 2.0 or just wipe Cache & Dalvik?

Yep
18th April 2012, 06:13 PM |#1828  
Aelyus's Avatar
Member
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by Raffy 97

Yep

Yep to Factory Reset or Yep to just Dalvik & Cache?
The Following User Says Thank You to Aelyus For This Useful Post: [ View ] Gift Aelyus Ad-Free
18th April 2012, 06:14 PM |#1829  
acax456's Avatar
Senior Member
Flag Hồ Chí Minh
Thanks Meter: 262
 
More
Quote:
Originally Posted by Aelyus

Jesus some days ago I just installed 2.0 and now it's 4.5? That's some ****ing fast development haha, kudos Neko, I need to Factory Reset if I'm coming from 2.0 or just wipe Cache & Dalvik?

Dont wipe if u wipe u will get the facking setting bug

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
18th April 2012, 06:27 PM |#1830  
Aelyus's Avatar
Member
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by acax456

Dont wipe if u wipe u will get the facking setting bug

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2

The double contacts one?
18th April 2012, 06:29 PM |#1831  
Raffy 97's Avatar
Senior Member
Flag Verona
Thanks Meter: 93
 
More
Quote:
Originally Posted by Aelyus

The double contacts one?

Wipe all... Factory reset!
The Following User Says Thank You to Raffy 97 For This Useful Post: [ View ] Gift Raffy 97 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
lgp500, p500

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes