Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP][GUIDE] Working PSXPeria Ready to Go! NEED TESTERS

OP Masters2150

16th May 2012, 11:24 PM   |  #201  
fma965's Avatar
Recognized Contributor
Flag St Austell
Thanks Meter: 1,458
 
3,181 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Masters2150

/bump

Sent from my R800i using XDA

lol i was coming on here to do the same thing today

p.s i now have the same amount off post as the number in my username
17th May 2012, 11:15 PM   |  #202  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2012
Destruction Derby SCUS-94302
Destruction Derby SCUS-94302 Woks fine

Defauts parametres : Perfect !
Last edited by $uicide$quad; 17th May 2012 at 11:27 PM.
18th May 2012, 05:06 AM   |  #203  
OP Senior Member
Thanks Meter: 136
 
364 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
I really am wondering if I should upgrade to ics, would be a shame to lose psxperia.

I don't know what it offers better. I have great battery life, good speed, good compatibility. What more could you want?

Sent from my R800i using XDA
18th May 2012, 09:13 AM   |  #204  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2012
Yes, PSXPERIA is a great tool , It's great to use Playstation Poket APP with games, i's sometimes nicer than FPse and it's compatible with Analog pad sometimes.

But FPse is more compatible.......

For example, Tekken 3 Crash after firts Battle or gran turismo 2crash at menu changes but it works with FPse....

Using these 2 APP is the best way.
.
Destruction Derby 2 SLES-00299 WOrks fine with defaut config but no Music.

(Like FPse)
19th May 2012, 05:40 PM   |  #205  
fma965's Avatar
Recognized Contributor
Flag St Austell
Thanks Meter: 1,458
 
3,181 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
i dont see the point of psxperia now as FPSE can be used along with gamekeyboard or joycenter and then trouchpads would work on fpse.
21st May 2012, 10:18 PM   |  #206  
OP Senior Member
Thanks Meter: 136
 
364 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Some games just work better on psxperia.

Sent from my R800i using XDA
22nd May 2012, 04:05 PM   |  #207  
Junior Member
Flag Asnières sur Seine
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Tested and working perfectly :
- Gran Turismo
- Motoracer
- Oddworld Abe's Exodus
- GTA 2
- Tomb Raider 4

Tested and not working (crash) :
- WipeOut
- WipeOut 3
- WipeOut 2097
- Need For Speed 2
26th May 2012, 07:05 AM   |  #208  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2012
Well, I put Ape Escape in there and it ran smoothly, cut-scenes and all, with only extremely minor glitches that were so frivolous as to be effectively nonexistent.

Problem? The analog pad. The LEFT side of the pad works fine, but somehow, the right side has a glitch:

If you slide your finger to the right side of the pad, he WALKS instead of running, regardless of how far you slide your finger. You also cannot swing his weapon, with the right analog pad, to the right, but you can swing it up, left and down.

Here's the weird part: If you swing his weapon to the left, and hold, he'll hold his weapon to the ground, as it was programmed to do, but you can then slide your finger around to the right side, and he will spin to the right, as if the right side is working perfectly. (Perhaps it is because it is not flicking, or moving all the way, which is required to swing his weapon, but it is tilting enough to have him turn)

Anyway, that SUCKS. I've been wanting to play this, and it runs perfectly! That is the ONLY problem with it. Argh!
29th May 2012, 01:35 AM   |  #209  
shahzaib.khan's Avatar
Senior Member
Flag riyadh
Thanks Meter: 95
 
1,144 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
i tried resident evil 2 whenever i start the game on my xperia ARC it just keep loading on the lisence is get renewed ...what should i do ?
4th June 2012, 03:30 PM   |  #210  
MilkyJoePD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 173
 
926 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Does this work in Ubuntu?

Sent from my R800i using XDA

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes