FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] How to I map the genius button to *Google Voice Search* or

8th March 2012, 04:50 PM |#11  
OP Junior Member
Flag Somewhere in So.Cal
Thanks Meter: 1
 
More
Really?
Quote:
Originally Posted by crazykas

CM has this function under SITTINGS> INPUT > SEARCH KEY BEHAVIOR

I don't have access to my phone right now (I can't have it at work)...so I will look at this later today.
 
 
8th March 2012, 06:15 PM |#12  
crazykas's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 99
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by biomade55

I don't have access to my phone right now (I can't have it at work)...so I will look at this later today.

My current rom is CF(CM 7.2 Kang).Sorry about SETTINGS word.Lol.Yes it has that function.You can set an app to open while pressing Genius/Search Key with normal pressing & long pressing too! I have set screenshot app to Genius button.:)
9th March 2012, 08:46 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 961
 
More
I believe the OP says in her first row she's using Virtuous Affinity, which is Sense 3.5 ROM.
And I believe I've mentioned CM ROMs having this function.
It won't help her, since she's not on CM. She won't even have "Input" sub-menu in Settings. And you should have read a bit before posting.
9th March 2012, 04:32 PM |#14  
crazykas's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 99
 
Donate to Me
More
Got it
Quote:
Originally Posted by Jack_R1

I believe the OP says in her first row she's using Virtuous Affinity, which is Sense 3.5 ROM.
And I believe I've mentioned CM ROMs having this function.
It won't help her, since she's not on CM. She won't even have "Input" sub-menu in Settings. And you should have read a bit before posting.

Sorry about that.I might wrong.I just said where she can find it if it is not on her current rom.Just that.Thank you for your advice.
The Following User Says Thank You to crazykas For This Useful Post: [ View ]
12th March 2012, 10:47 PM |#15  
OP Junior Member
Flag Somewhere in So.Cal
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Jack_R1

I believe the OP says in her first row she's using Virtuous Affinity, which is Sense 3.5 ROM.
And I believe I've mentioned CM ROMs having this function.
It won't help her, since she's not on CM. She won't even have "Input" sub-menu in Settings. And you should have read a bit before posting.

Yup, I missed the reference to CM and thus could not find the Input Sub-menu under settings.
The Following User Says Thank You to biomade55 For This Useful Post: [ View ]
14th March 2012, 07:22 PM |#16  
crazykas's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 99
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by biomade55

Yup, I missed the reference to CM and thus could not find the Input Sub-menu under settings.

Try Button Remapper app.Not sure,but give it a try
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes