Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][3-20-12][AOSP][4.0.3] Codename Android 1.5.5 captivatemtd

OP sixstringsg

5th March 2012, 11:34 AM   |  #11  
jerkysh's Avatar
Senior Member
Flag Chisinau
Thanks Meter: 180
 
495 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by anishmahadikz

I tried the build instructions page, but it gives 404 error.
NVM found instructions in codenameandroid.com

https://github.com/cna/android_manifest
The Following User Says Thank You to jerkysh For This Useful Post: [ View ]
5th March 2012, 01:32 PM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
208 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
any one test this up? on captivit?

am tired from trying alot of ICS....
5th March 2012, 02:43 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
16 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Security/Screen Lock is not working. If you lock the screen and immediately turn it on by pressing the power button, there is no security to unlock it, you go right into where you left off.
5th March 2012, 03:28 PM   |  #14  
sixstringsg's Avatar
OP Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Dallas, TX
Thanks Meter: 7,006
 
5,168 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by sm2891

Security/Screen Lock is not working. If you lock the screen and immediately turn it on by pressing the power button, there is no security to unlock it, you go right into where you left off.

There's a setting to configure that.

Sent from my SGH-I897 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to sixstringsg For This Useful Post: [ View ]
5th March 2012, 04:14 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
16 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Thank you. I found it under interface/lockscreen/lockscreen options/
5th March 2012, 04:21 PM   |  #16  
b-eock's Avatar
Senior Member
Flag Dallas, Texas
Thanks Meter: 1,417
 
3,584 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jerkysh

is the RIL issue gone?

Yes signal is now displayed properly

Sent from my SGH-I897 using xda premium
5th March 2012, 04:52 PM   |  #17  
viny2cool's Avatar
Senior Member
Flag Jersey City, NJ
Thanks Meter: 188
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Great!! thanks for the official release SixStringsg..U r awesome man
The Following User Says Thank You to viny2cool For This Useful Post: [ View ]
5th March 2012, 05:49 PM   |  #18  
Senior Member
Flag Florida
Thanks Meter: 39
 
105 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I have no data when I flash this ROM. There is no APN configured. Also can't seem to find the APN to manually input it.
5th March 2012, 05:56 PM   |  #19  
b-eock's Avatar
Senior Member
Flag Dallas, Texas
Thanks Meter: 1,417
 
3,584 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Me too... You can take this unzip it and drop it in /system/etc. Then reboot!
Attached Files
File Type: zip apns-conf.xml.zip - [Click for QR Code] (22.5 KB, 126 views)
5th March 2012, 06:14 PM   |  #20  
Koizuma's Avatar
Senior Member
Flag West Tennessee
Thanks Meter: 65
 
732 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
looks pretty sweet gonna give this a go

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes