Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[06/21/2012][KITCHEN ROM] AcidHazardROM 4.3 [LIVE]

OP Kaleptik

9th March 2012, 01:56 PM   |  #61  
Member
Thanks Meter: 9
 
74 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
how i can change baseband??!!!
hi...i want know "how i can change the baseband to 20e?"
9th March 2012, 06:41 PM   |  #62  
Kaleptik's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,233
 
3,787 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by crazycage

I was on thiaiz 2.6 standard but I just did full wipe and reinstalled ur rom and same problem.

It seems like the normal android gallery is missing. Is 3dgallery.apk both the 2d and 3d gallary for LG?

Sent from my LG-P925 using XDA App

Hmm. It shouldn't have been missing if you selected to add both QuickPic and Gallery to your ROM.

Sent from my Samsung Galaxy S II w/ CM9
9th March 2012, 07:03 PM   |  #63  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
269 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Hey dark.

Thanks for the on going support. I did select both gallarys but its still missing after flashed. The LG 3d gallery is there but if I Try and open any 3d photo, I get instant force close everytime. The horizontal scrolling gallery that comes stock with android is what's missing altogether. Coolerismedia? Not sure what its called.

I hope we can figure this out because I love the rom! Fast and light!

Can you extract standard gallary from a stock and post for me to try? Thanks man.
9th March 2012, 07:15 PM   |  #64  
Kaleptik's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,233
 
3,787 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Rename your DCIM folder and reboot. Tell me if the errors persist. If it doesn't, an extracted apk won't help.

Sent from my Samsung Galaxy S II w/ CM9
9th March 2012, 08:50 PM   |  #65  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
269 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Talking
I dont know what happened, but I reflashed another version of the rom with a different launcher overtop of the first one, and voila. The gallery shows up.

I should have tried that a long time ago. Sorry man, but I really appreciate the support. I still have to check the music player in notification issue.

THANKS!
9th March 2012, 09:51 PM   |  #66  
Kaleptik's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,233
 
3,787 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by crazycage

I dont know what happened, but I reflashed another version of the rom with a different launcher overtop of the first one, and voila. The gallery shows up.

I should have tried that a long time ago. Sorry man, but I really appreciate the support. I still have to check the music player in notification issue.

THANKS!

Go into the Music app and change the settings for it.
You can toggle it off.

Sent from my Samsung Galaxy S II w/ CM9
10th March 2012, 07:04 PM   |  #67  
malebornin69's Avatar
Senior Member
Flag Parkersburg WV
Thanks Meter: 82
 
331 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
hmmmm
I am having a very odd issue with 1.5 that I did not have with 1.0. I ran a very basic version of 1.0 for weeks and had zero issues. I created a very slim version with 1.5 also,,,,essentially the same rom...(I use my phone as a phone, text, facebook checker,,,,lol) so I dont need to much to be happy. I created the rom a couple days ago and all was great,,,,,,,but yesterday it started to just shut down (not reboot) but just shut off. That happened about 5 times in a 8 hour period, but in between shut downs when it was running I would not get calls or text at all, WIFI still worked fine and 3G was fine so the internet was working. When I did get texts they would come in big clumps 6 or 8 at a time and when I would get texts I would also get missed call notifications. I figured I had done something wrong so I recreated the rom and the problem was still there. I did all the normal wipes in CWM bla bla bla and still had the issue. SOOOOO I created a little different version (smaller version of the same rom) with 1.5 and the issue came back again today..... I put the rom I made with 1.0 back on the phone and the issue is gone......Either way I am still very happy with your work.... The rom I made with 1.0 runs great so I guess if it isnt broke I wont fix it lol...... Peace
10th March 2012, 07:25 PM   |  #68  
Kaleptik's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,233
 
3,787 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by malebornin69

I am having a very odd issue with 1.5 that I did not have with 1.0. I ran a very basic version of 1.0 for weeks and had zero issues. I created a very slim version with 1.5 also,,,,essentially the same rom...(I use my phone as a phone, text, facebook checker,,,,lol) so I dont need to much to be happy. I created the rom a couple days ago and all was great,,,,,,,but yesterday it started to just shut down (not reboot) but just shut off. That happened about 5 times in a 8 hour period, but in between shut downs when it was running I would not get calls or text at all, WIFI still worked fine and 3G was fine so the internet was working. When I did get texts they would come in big clumps 6 or 8 at a time and when I would get texts I would also get missed call notifications. I figured I had done something wrong so I recreated the rom and the problem was still there. I did all the normal wipes in CWM bla bla bla and still had the issue. SOOOOO I created a little different version (smaller version of the same rom) with 1.5 and the issue came back again today..... I put the rom I made with 1.0 back on the phone and the issue is gone......Either way I am still very happy with your work.... The rom I made with 1.0 runs great so I guess if it isnt broke I wont fix it lol...... Peace

Are you overclocking at all?
10th March 2012, 07:36 PM   |  #69  
malebornin69's Avatar
Senior Member
Flag Parkersburg WV
Thanks Meter: 82
 
331 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by The Dark Lestat

Are you overclocking at all?

No didnt need it
12th March 2012, 08:52 PM   |  #70  
Kaleptik's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,233
 
3,787 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by malebornin69

No didnt need it

That is very strange. Hmm.
I went ahead and tweaked the files again. It should stop rebooting.


Also, does anyone have any suggestions for this ROM?

The Following User Says Thank You to Kaleptik For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes