FORUMS

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Do You Do Self-Repairs on Your Devices?

As smartphone designs become more and more complex, self-repairs on devices are also becoming … more

Sony Z4 Slips Out of Top 5 Smartphones in Japan

In a bid to streamline its flagship series which had been losing credibility over the … more

Sprint’s New Unlimited Plan with Ridiculous Capped Speeds

The carrier game in the United States is perpetually rushing forward at … more

[SOLVED] How can I downgrade my SPL on HTC HD7?

9 posts
Thanks Meter: 0
 
By xtrinity57x, Junior Member on 6th March 2012, 04:27 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Im trying to downgrade my SPL from 4.50 to 3.XX.
Here are my phone details:

Model: HTC HD7 T9295
Carrier: AT&T
Software: Windows phone 7.5
OS version: 7.10.7720.68
Firmware revision number: 2250.21.40505.502
Hardware revision number: 0002
Radio software version: 5.69.09.29a_22.50.50.21H
Radio hardware version: A.24.0.D4
Bootloader version: 4.5.2250.0(129185)
Chip SOC version: 2.2.5.0

PD29150 SS-BC (4K)
SPL-4.5.2250.0(129185) MNG
MicroP(LED) 0x07
TOUCH S1(v1.8,#1624)


I cant find a way to do downgrade. I've gone to this site and followed the steps but when I go to step 8, I follow that website & go to my specific device but there is no link to download the NoDo Radio file.

What can I do to downgrade my phones SPL?
Last edited by xtrinity57x; 7th March 2012 at 06:03 AM. Reason: Problem solved.
 
 
6th March 2012, 04:43 AM |#2  
sh4d0w86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 802
 
Donate to Me
More
seriously! a new thread? quick reply is quicker than new thread.
the AT&T NoDo Radio downloads fine for me from Rapidshare; aka the Wiki link.
unpacks fine, as well.
Last edited by sh4d0w86; 6th March 2012 at 05:07 AM.
6th March 2012, 05:02 AM |#3  
OP Junior Member
Flag Thousand Oaks
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sh4d0w86

seriously! a new thread? quick reply is quicker than new thread.
the AT&T NoDo Radio downloads fine for me from Rapidshare; aka the Wiki link.
unpacks fine, as well.

Im looking for radio version 5.69.09.29a_22.50.50.21H,
NOT 5.66.09.09a_22.46.50.21U.
6th March 2012, 05:07 AM |#4  
sh4d0w86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 802
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xtrinity57x

Im looking for radio version 5.69.09.29a_22.50.50.21H,
NOT 5.66.09.09a_22.46.50.21U.

should have specified then.
nonetheless, will not be found. a Shipped ROM for AT&T with Radio 5.69 hasn't ever been released.
will only be 'obtained' by an AT&T update via Zune.
6th March 2012, 05:55 PM |#5  
OP Junior Member
Flag Thousand Oaks
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sh4d0w86

should have specified then.
nonetheless, will not be found. a Shipped ROM for AT&T with Radio 5.69 hasn't ever been released.
will only be 'obtained' by an AT&T update via Zune.

So does this mean that it's not possible yet?
6th March 2012, 07:00 PM |#6  
sh4d0w86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 802
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xtrinity57x

So does this mean that it's not possible yet?

you are just trying to downgrade?? use the NoDo build.
with XSPL installed, you can use any Radio. don't have to use AT&T Radios.
6th March 2012, 08:14 PM |#7  
OP Junior Member
Flag Thousand Oaks
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sh4d0w86

you are just trying to downgrade?? use the NoDo build.
with XSPL installed, you can use any Radio. don't have to use AT&T Radios.

Yes I'm trying to downgrade but I read somewhere that radio file I download has to match my device and its radio version.
6th March 2012, 08:30 PM |#8  
sh4d0w86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 802
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xtrinity57x

Yes I'm trying to downgrade but I read somewhere that radio file I download has to match my device and its radio version.

incorrect, only brand specific.
6th March 2012, 09:45 PM |#9  
OP Junior Member
Flag Thousand Oaks
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sh4d0w86

incorrect, only brand specific.

So then any would work from that section? How do I know which SPL I would be going in to?
6th March 2012, 10:29 PM |#10  
sh4d0w86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 802
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xtrinity57x

So then any would work from that section? How do I know which SPL I would be going in to?

brand specific. AT&T only. so, only one option, AT&T 3.03.502.04.
if you look at the Shipped ROMs page on the Wiki, it says the specifications of the ROM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes