Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,347 Members 51,307 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP] LockWidgets2 & [APP] Dynamic Background for Lockscreen

Tip us?
 
jayjojayson
Old
(Last edited by jayjojayson; 4th July 2012 at 11:07 PM.)
#1  
jayjojayson's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 153
Join Date: Feb 2012
Location: Berlin

 
DONATE TO ME
Thumbs up [APP] LockWidgets2 & [APP] Dynamic Background for Lockscreen

some news on windowsphonehacker-website
this requires root access on your device.
It will work with custom roms or moreover maybe if you installed Heathcliffs new WP7 Root Tools 0.9!

LockWidgets 2
jaxbot has official released the final lockwidgets 2!
The app is a rewrite of the original popular LockWidgets application, and adds data such as battery or weather to your phone’s lock screen.

http://windowsphonehacker.com/articl...ets_2-07-03-12

LockWidgets
jaxbot has official released lockwidgets! You can pin weather, rss feeds, twitter-news, and ram-info on lockscreen. If someone has problems with tranparent lockscreen, uninstall dynamic background and try it again. The service for Lockwigets will be shut down in near future.

http://windowsphonehacker.com/articl...lease-03-28-12

Dynamic Background
"The app basically allows you to set a dynamic background, either the Bing background of the day or a custom slideshow, and the app will update the wallpaper with a background task."

http://windowsphonehacker.com/articl...round-03-06-12
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Capture.jpg
Views:	2579
Size:	213.5 KB
ID:	971670  
my android projects
|> [A510][ROM][2012-11-17] PiccoloRom 4.1.1 with 4.2. AppMod
|> [A510-Tool] minimalisticCleaner [remove acer & google apk's, set bootanimation, AdBlocker]
my wp7 projects
|> [XAP] Fishing ver.1.0 |> [XAP] Mobile Devices
devices
|> Acer iconia a510 [rooted, unlock bootloader, jb 4.1.1, cwm-recovery]
|> Samsung S i9000 [rooted, CM10 nightly 4.1.2, CWM 6.0.x]
My Blog
|> sourcecodeblogger
The Following 11 Users Say Thank You to jayjojayson For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
inexorable
Old
#2  
inexorable's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 110
Join Date: Aug 2010
Location: Paris
Good News! Was waiting for that. I'm testing it.
XDA - Unleash your Phone's Power
 
vinx
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 29
Join Date: Dec 2005

 
DONATE TO ME
it's work !!

many thanks
 
neptunex3
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 158
Join Date: Sep 2010
Location: bangalore
thanks for sharing

nice app

cheers
 
jayjojayson
Old
#5  
jayjojayson's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 153
Join Date: Feb 2012
Location: Berlin

 
DONATE TO ME
jaxbot released lock widgets.. see first post
my android projects
|> [A510][ROM][2012-11-17] PiccoloRom 4.1.1 with 4.2. AppMod
|> [A510-Tool] minimalisticCleaner [remove acer & google apk's, set bootanimation, AdBlocker]
my wp7 projects
|> [XAP] Fishing ver.1.0 |> [XAP] Mobile Devices
devices
|> Acer iconia a510 [rooted, unlock bootloader, jb 4.1.1, cwm-recovery]
|> Samsung S i9000 [rooted, CM10 nightly 4.1.2, CWM 6.0.x]
My Blog
|> sourcecodeblogger
 
revxx14
Old
#6  
revxx14's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 315
Join Date: Feb 2011
Location: Chicago
It's not working for me, I'm Interop and Dev unlocked, when Jaxpot says "rooted," is that something different?
Phone: Nokia Lumia 920, Cyan, Windows Phone 8.0.70211.04, Developer Unlocked
Tablet: Microsoft Surface with Windows RT, 32GB (64GB MicroSD) with cyan Touch Cover
 
drkfngthdragnlrd
Old
#7  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 265
Posts: 2,401
Join Date: Mar 2008
Location: Pacoima, CA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by revxx14 View Post
It's not working for me, I'm Interop and Dev unlocked, when Jaxpot says "rooted," is that something different?
This means Full-Unlocked as in Custom ROM. Maybe Heathcliff's root tools might be able to do this. Try asking in his thread if your device doesn't have full-unlocked custom ROM's.
T-Mobile HTC 8X
ROM: Stock | HardSPL:Stock | Radio: Stock


The Following User Says Thank You to drkfngthdragnlrd For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
GraphicsBerry
Old
#8  
GraphicsBerry's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Oct 2011
Location: Lubartow
I made this for you:



Looks gorgeous on my Omnia
What do you think?
 
phozz4
Old
(Last edited by phozz4; 23rd March 2012 at 01:11 PM.)
#9  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 41
Join Date: Sep 2008
Location: Bonn
Question Lockscreen Widgets not working properly

Hey guys,

first of all, thanks for the post and thanks to jaxbot for developement of this app!

I installed it without any problems, then ran it and configured everything. The preview works fine but when I exit the app and go to lockscreen, I`m greeted with the oldschool pic of standard lockscreen. Any sugestions what I`m doing wrong?

Edit: Running Mango interop unlocked on Omnia7. Thought this device is fully unlocked, but I guess this was a mistake of mine...
 
GraphicsBerry
Old
#10  
GraphicsBerry's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Oct 2011
Location: Lubartow
Quote:
Originally Posted by phozz4 View Post
Hey guys,

first of all, thanks for the post and thanks to jaxbot for developement of this app!

I installed it without any problems, then ran it and configured everything. The preview works fine but when I exit the app and go to lockscreen, I`m greeted with the oldschool pic of standard lockscreen. Any sugestions what I`m doing wrong?

Edit: Running Mango interop unlocked on Omnia7. Thought this device is fully unlocked, but I guess this was a mistake of mine...
Just click on "update now"

BTW: RAM widget is not useful with 30 min refresh.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...