Post Reply

[ROM] Android Open Kang Project

OP Whitehawkx

7th April 2012, 06:44 PM   |  #751  
stevew84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 231
 
2,624 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by barqers

I Lost APNs in the new build too. Currently trying to input them manually though.

Good luck, I tried to, hit save, then nothing showed up in the APN list. Best way is to restore defaults like twice in a row, then turn off phone completely and turn back on.

it MIGHT take you 2 tries, but probably 3 or 4.
The Following User Says Thank You to stevew84 For This Useful Post: [ View ]
7th April 2012, 06:45 PM   |  #752  
barqers's Avatar
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 149
 
1,193 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Nope doesn't even work inputting them manually. Back to build 29 for now!

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

Quote:
Originally Posted by stevew84

Good luck, I tried to, hit save, then nothing showed up in the APN list. Best way is to restore defaults like twice in a row, then turn off phone completely and turn back on.

it MIGHT take you 2 tries, but probably 3 or 4.

I'll give that a shot. Just rebooting. If not I'll go back to build 29

Edit:: Seems to have worked, thank you!
7th April 2012, 06:46 PM   |  #753  
stevew84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 231
 
2,624 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by barqers

Nope doesn't even work inputting them manually. Back to build 29 for now!

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------



I'll give that a shot. Just rebooting. If not I'll go back to build 29

It started happening for me on Build 29...

Also, this will happen just about every time you restart the phone.
7th April 2012, 07:18 PM   |  #754  
DJLamontagneIII's Avatar
Recognized Contributor
Flag Providence, Rhode Island
Thanks Meter: 3,499
 
2,707 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Well I finally got it to download fully.... what's the scoop just camera issues and your apn thing

Sent from my HellfireKindle using Tapatalk 2
7th April 2012, 07:20 PM   |  #755  
barqers's Avatar
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 149
 
1,193 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by DJLamontagneIII

Well I finally got it to download fully.... what's the scoop just camera issues and your apn thing

Sent from my HellfireKindle using Tapatalk 2

My APNs seem to work fine after resetting to defaults a couple times then rebooting. I've rebooted a couple times and they haven't disappeared. Maybe it's sporadic though?
7th April 2012, 07:21 PM   |  #756  
stevew84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 231
 
2,624 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by DJLamontagneIII

Well I finally got it to download fully.... what's the scoop just camera issues and your apn thing

Sent from my HellfireKindle using Tapatalk 2

yea thats all i got. Oh and if you set to automatic brightness, the screen goes dim/bright a lot.
The Following User Says Thank You to stevew84 For This Useful Post: [ View ]
7th April 2012, 07:38 PM   |  #757  
barqers's Avatar
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 149
 
1,193 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I can confirm that the recent apps menu has disappeared. I can't get it to open by holding the home button

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

I'm heading back to build 29 for now.
7th April 2012, 09:32 PM   |  #758  
tahahawa's Avatar
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 301
 
1,033 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by barqers

I can confirm that the recent apps menu has disappeared. I can't get it to open by holding the home button

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

I'm heading back to build 29 for now.

Same here, confirming.
7th April 2012, 09:35 PM   |  #759  
stevew84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 231
 
2,624 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
I just reflashed Build 29 as well. im at the welcome screen and sure enough no APN even with build 29!!! wtf is going on man this is getting very very dumb.
7th April 2012, 10:14 PM   |  #760  
DJLamontagneIII's Avatar
Recognized Contributor
Flag Providence, Rhode Island
Thanks Meter: 3,499
 
2,707 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tahahawa

Same here, confirming.

+1 thought i disabled it somehow guess not

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
aokp
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes