5,600,123 Members 42,095 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

DDKT3 app not install

Tip us?
 
abizerl123
Old
#1  
abizerl123's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 155
Join Date: Feb 2012
Location: Pune
Default DDKT3 app not install

if you have an app installed in ddkt3 rom, and install the same app but different version or something like that, android asks to overwrite data, and if i press yes,
the installation bar comes and then it shows app not installed. this used to work on ddkq5 and ddkt1
Dont feel shy to thank me
 
-HellRaiser-
Old
#2  
-HellRaiser-'s Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 686
Posts: 1,086
Join Date: Dec 2010
Location: Chandigarh

 
DONATE TO ME
what kind of app are u yrying to install
I know its very hard and tiring to hit so please avoid that pain.
 
droidxpert
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 200
Join Date: Jan 2012
Location: calicut
R u trying to install app on different stock rom version???

Sent from my GT-S5670 using xda premium
on MCalaw's awesome CM9
 
maelfilk
Old
#4  
maelfilk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 244
Join Date: Nov 2010
Location: Novosibirsk
Hmm, i am on DDKT3 and never had this problem.
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus
Samsung Galaxy S II Plus
 
abizerl123
Old
#5  
abizerl123's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 155
Join Date: Feb 2012
Location: Pune
what i mean is i have ddkt3 and for eg i have an app called xyz
now xyz version 1 is installed on my phone
now if i get xyz v2, and install through apk, i get an error app not installed.

but if i uninstall xyz v1 and then install xyz v2 then it works.

y?
Dont feel shy to thank me
 
soham jambhekar
Old
#6  
soham jambhekar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 188
Posts: 470
Join Date: Dec 2011
Location: Mumbai
Hmm even i use the same FW. and have been facing the same problem. IT may be a bug in the firmware itself! most of my apps are on SD.May be this error does not occur if a app is on internal memory?
 
abizerl123
Old
#7  
abizerl123's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 155
Join Date: Feb 2012
Location: Pune
yeah i guess so
even most of my apps r on sd
Dont feel shy to thank me

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Control TWRP from within Android with TWRP Coordinator

You may recall that back when TWRP2 introduced a couple of years ago, it brought with … more

Keep Track of Everything Your Device Does with Event Logger

Regardless of their OS choice, computing power users generally share one common … more

A More Competitive Spin on the Addictive 2048 Puzzle

You may recall that a few weeks ago, we talked about a rather interesting take on … more

Multiboot in Progress for the Sony Xperia Z1

As we’ve mentioned quite a few times in the past, multiboot is quite the interesting … more