FORUMS

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

flashed eclipse 1.4 and peanutbutta 1/30 and lost root?

7th March 2012, 03:03 AM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
More
Any ideas? Was on infinity? before this. wiped everything, flashed eclipse and the kernel file. Have lost su access? What do I need to do?
 
 
7th March 2012, 03:10 AM |#2  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,641
 
More
Quote:
Originally Posted by woolster22

Any ideas? Was on infinity? before this. wiped everything, flashed eclipse and the kernel file. Have lost su access? What do I need to do?

First, make sure you have flashed the latest cwm0302);
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1112804
then go into cwm and run "permission fix", reboot phone.
If that didn't fix your issue, then download superuser pack and follow instruction:
http://www.toms-world.org/android/page/rootinstructions
Good luck.
The Following User Says Thank You to buhohitr For This Useful Post: [ View ]
7th March 2012, 04:17 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same thing happened to me. Flashed 1.4 and lost root... Fixing permissions did not help. Is Odin my only way to get root back?

Sent from my SCH-I510 using XDA App
7th March 2012, 04:23 AM |#4  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,641
 
More
Quote:
Originally Posted by fleabubble

Same thing happened to me. Flashed 1.4 and lost root... Fixing permissions did not help. Is Odin my only way to get root back?

Sent from my SCH-I510 using XDA App

did you try this? use Cwm and flash the superuser zip package.(superuser package can be download from link below)
EDIT: make sure you mount /system before flashing. Also did you Odin the latest cwm and use this to fix permission??
http://www.toms-world.org/android/page/rootinstructions
Last edited by buhohitr; 7th March 2012 at 04:25 AM.
The Following User Says Thank You to buhohitr For This Useful Post: [ View ]
7th March 2012, 01:58 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Bingo... I forgot to mount system before flashing superuser

Thanks

Sent from my SCH-I510 using XDA App
9th March 2012, 03:49 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
i think its a pbj thing, cuz it happened to me too, but i flashed TS, not eclipse. once i flashed superuser all is well.
10th March 2012, 09:57 AM |#7  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
More
That was it, had to mount system and flash the superuser pack again. Thanks for the help/link!

Sent from my SCH-I510 using Tapatalk
19th March 2012, 05:26 PM |#8  
LaserEyeballs's Avatar
Member
Thanks Meter: 14
 
More
I'm so damn glad this thread exists because it just happened to me this morning . The community is dope

Sent from my SCH-I510
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes