Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ICS is now available (in Nordic countries)

OP FnH84

8th March 2012, 01:42 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 66
 
314 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
*EDIT* This release seems to be only available in Nordic countries (and possibly Germany?) at the moment. Sensation XE is also getting the update.

Get the OTA (SENSATION, NOT XE) file here: http://www.sendspace.com/file/nqzlg0

Please say thanks if you downloaded. I have tons of more screenshots, but since Pocketnow decided to give credit to Engadget, instead of Xda I won't post them. Funny enough, I sent them the screenshots directly via email, yet they still credit Engadget for them lol





Known bugs:

- Automatic Timezone shows incorrect time (only for Finnish users) GMT +3 instead of GMT +2.
*Fix: Disable Automatic timezone

- Two spelling errors: Develop Options & Aerplane Mode

- Links do not open, but the browser takes you to the last visited website instead

Go to http://www.htc.com/europe/contact/ and send them an email requesting a fix. They'll tell you to try hard reset first, but I've done it and it didn't fix the problem.
Last edited by FnH84; 12th March 2012 at 02:58 PM.
The Following 35 Users Say Thank You to FnH84 For This Useful Post: [ View ]
8th March 2012, 01:46 PM   |  #2  
Member
Flag Krupka
Thanks Meter: 13
 
94 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by FnH84

Check your Software Updates and enjoy the official ICS! (Sorry, no screenshot as I already started downloading it lol)

Don't know about the US but I just got the update and I'm in Finland.

Nope here ... False alarm ? What version do you have and what is SW number of update? Aren't you elevate member with XE ?
Last edited by rkafka; 8th March 2012 at 01:49 PM.
8th March 2012, 01:48 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Hitchin
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Just checked mine and no update yet.
Running an unbranded with v1.50.401.1
8th March 2012, 01:48 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 66
 
314 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by rkafka

Nope here ... False alarm ?

Check the screenshot, not lying.
8th March 2012, 01:49 PM   |  #5  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Liverpool, Merseyside
Thanks Meter: 3,233
 
13,604 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Are you on Elevate? If so, that's why

That's the XE OTA update as well
8th March 2012, 01:50 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 66
 
314 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by EddyOS

Are you on Elevate? If so, that's why

No, haven't signed up for that. This came via Software Update. Don't worry guys, you'll get it within days. I'm installing mine currently So excited!!!
Last edited by FnH84; 8th March 2012 at 02:00 PM.
8th March 2012, 01:59 PM   |  #7  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Liverpool, Merseyside
Thanks Meter: 3,233
 
13,604 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Yeah, so does the Elevate one - it's a normal OTA but you had to register for it

Looks like when enabling it for Elevate users they accidently rolled it out to everyone!
8th March 2012, 02:02 PM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 66
 
314 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by EddyOS

Yeah, so does the Elevate one - it's a normal OTA but you had to register for it

Looks like when enabling it for Elevate users they accidently rolled it out to everyone!

So you're saying this is not the finalized version? Ah, now I regret installing it
8th March 2012, 02:02 PM   |  #9  
Senior Member
Flag Naples
Thanks Meter: 38
 
385 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
tell us what's the software version after the update
8th March 2012, 02:03 PM   |  #10  
Electronic Punk's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 791
 
2,485 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by FnH84

So you're saying this is not the finalized version? Ah, now I regret installing it

Even if it is somehow the Elevate version, I am sure HTC will provide an incremental update to the official.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes