Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

Smooth loading circles and animated rotate transition?

OP eggydrums

8th March 2012, 02:57 PM   |  #1  
eggydrums's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 291
 
1,878 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Hey guys, is there anyway we can get these things on a sense 3.0 Rom? Ics has them, and sense 3.5 has the animated transition, thanks

Sent from my HTC_Amaze_4G using Xparent Green Tapatalk
8th March 2012, 03:49 PM   |  #2  
coupetastic-droid's Avatar
Senior Member
Flag cali
Thanks Meter: 326
 
2,101 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
uot kitchen. Google it.
8th March 2012, 03:56 PM   |  #3  
eggydrums's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 291
 
1,878 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by coupetastic-droid

uot kitchen. Google it.

Through uot?!? Really thanks ill check it out!!

Sent from my HTC_Amaze_4G using Xparent Green Tapatalk
9th March 2012, 03:23 AM   |  #4  
coupetastic-droid's Avatar
Senior Member
Flag cali
Thanks Meter: 326
 
2,101 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Yes. They have the smooth loading circle and transitions that you can make as flash able zips.
You have to upload the system ui, faramewok-res and HTC resource files from the rom you have now.
9th March 2012, 02:58 PM   |  #5  
eggydrums's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 291
 
1,878 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:

Yes. They have the smooth loading circle and transitions that you can make as flash able zips.
You have to upload the system ui, faramewok-res and HTC resource files from the rom you have now.

Yeah I've used uot before but I couldn't find them :/

Sent from my HTC_Amaze_4G using Xparent Green Tapatalk
9th March 2012, 04:20 PM   |  #6  
coupetastic-droid's Avatar
Senior Member
Flag cali
Thanks Meter: 326
 
2,101 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Gingerbread first
Zdune my favorite second
Last pic you cab see the animations. They even have 4.0 ics animation now.








Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes