Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,967 Members 47,371 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

ICS Responsiveness Tweak Issue

Tip us?
 
Rescue Wagon
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 93
Join Date: Mar 2012
Default ICS Responsiveness Tweak Issue

Just flashed it and now my phone comes up with Application com.android.lgsetupwizard stopped unexpectedly and just keeps popping up.

Any help would be appreciated.
 
JohnnyAn
Old
#2  
JohnnyAn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 122
Join Date: Jul 2011
Location: Tucson, AZ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Rescue Wagon View Post
Just flashed it and now my phone comes up with Application com.android.lgsetupwizard stopped unexpectedly and just keeps popping up.

Any help would be appreciated.
Freeze the setup wizard with titanium back up. I've had it frozen for a while and have had no adverse effects. If it's frozen it can't crash on you :)

Sent from my VS910 4G using xda premium
 
spc_hicks09
Old
#3  
spc_hicks09's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1580
Posts: 3,399
Join Date: Jan 2011
Location: Marion, OH

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Rescue Wagon View Post
Just flashed it and now my phone comes up with Application com.android.lgsetupwizard stopped unexpectedly and just keeps popping up.

Any help would be appreciated.
Sorry I just now noticed your post. I'm not really sure what to do about that cuz the files in the zip have nothing to do with the setup wizard, or any apps at all for that matter.

Sent from my Dread Ginger Revo using Tapatalk.
 
keynith
Old
#4  
keynith's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 184
Posts: 1,179
Join Date: Dec 2011
Location: Atlanta
Happened to me, but not from hicks zip. It just started happening with random stuff. First the display settings then the wireless network setting. The only way to fix it that worked for me was to reflash your current ROM.

Sent from my VS910 4G using xda premium
 
Rescue Wagon
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 93
Join Date: Mar 2012
Not sure why it happened. Finally got around it and had to re-install Gingervolt since I pulled a NOOB move and didn't backup before I tried using your flash.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes