Post Reply

[ROM] Android Open Kang Project - Tenderloin Milestone 4

9th March 2012, 01:17 AM   |  #1  
ProTekk's Avatar
OP Senior Member
Flag Freehold, NJ
Thanks Meter: 1,200
 
884 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More

Newest change logs are available at the AOKP site
  1. Make sure you're on the latest CWM
  2. MAKE A NANDROID
  3. wipe data/factory reset in recovery
  4. flash ROM
  5. flash Gapps
  6. reboot

Find the latest releases here

Find milestone-4 here


We spend countless of hours doing this for next to nothing. Posts, views, and donations encourage me, and everyone else who helps out.

Donate to me
Donate to Whitehawkx
Donate to Jonathan Grigg
Donate to Zaphod-Beeble
Donate to ProTekk

Donate to CyanogenMod

Every donation is cherished and loved.

If you'd like to help contribute by writing code, feel free to stop by IRC and talk to us!

Check out the ROM source on github. Open source, in the spirit of community kangage.

If you'd like to help with AOKP, please don't hesitate to contact me. I'd love to get as many developers in on this as possible!


Best way to help out or contact us is via IRC.
The Following 37 Users Say Thank You to ProTekk For This Useful Post: [ View ]
9th March 2012, 01:18 AM   |  #2  
ProTekk's Avatar
OP Senior Member
Flag Freehold, NJ
Thanks Meter: 1,200
 
884 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Reserved

tenchar
The Following 2 Users Say Thank You to ProTekk For This Useful Post: [ View ]
9th March 2012, 01:44 AM   |  #3  
Senior Member
Philadelphia - HTC One (m7)
Thanks Meter: 390
 
2,173 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Thanks for the build, have you made any progress on getting netflix working?

Edit: read the change log...it's working.

Sorry I read the M4 change log earlier today for my phone and it was not on there.

Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk
Last edited by formula84; 9th March 2012 at 01:47 AM.
9th March 2012, 02:34 AM   |  #4  
ceo.mtcl's Avatar
Senior Member
Flag St. Paul, MN
Thanks Meter: 410
 
2,125 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
this is the best ROM ever.

I'm running it on my galaxy nexus and on my touch pad. it meets all my needs, never switching to another ROM! Thanks a ton.

Sent from my Galaxy Nexus
Last edited by ceo.mtcl; 9th March 2012 at 05:25 AM.
The Following User Says Thank You to ceo.mtcl For This Useful Post: [ View ]
9th March 2012, 02:59 AM   |  #5  
Member
Flag Montréal
Thanks Meter: 3
 
86 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I currently have CM9 Alpha2 on my TP. When I try to install AOKP in CWM, I end up with two options in moboot, Cyanogenmod 9 and AOKP. They both lead to the same rom, but I just end up in a bootanimation loop. Can anyone tell me what I am doing wrong?
9th March 2012, 03:14 AM   |  #6  
ghostzyden's Avatar
Senior Member
Flag Colorado Springs, Colorado USA
Thanks Meter: 143
 
483 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by JamZo

I currently have CM9 Alpha2 on my TP. When I try to install AOKP in CWM, I end up with two options in moboot, Cyanogenmod 9 and AOKP. They both lead to the same rom, but I just end up in a bootanimation loop. Can anyone tell me what I am doing wrong?

You're doing nothing wrong. If you don't want it there, go to classicnerd.net and there is a zip you flash before each rom the will clear that list.

Sent from my Nexus S 4G using xda premium
9th March 2012, 07:23 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
218 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Running this software on my Samsung Vibrant and its fantastic. Can't wait to try this on the touchpad when it comes in.
9th March 2012, 07:51 AM   |  #8  
life's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 741
 
1,600 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by JamZo

I currently have CM9 Alpha2 on my TP. When I try to install AOKP in CWM, I end up with two options in moboot, Cyanogenmod 9 and AOKP. They both lead to the same rom, but I just end up in a bootanimation loop. Can anyone tell me what I am doing wrong?

Quote:
Originally Posted by ghostzyden

You're doing nothing wrong. If you don't want it there, go to classicnerd.net and there is a zip you flash before each rom the will clear that list.

Sent from my Nexus S 4G using xda premium

flash this first then install rom.

Quote:
Originally Posted by Leoisright

link to clear out moboot menu

Flash this link to clear moboot ics and cyanogenmod option...

now just find leoisright and thank him....
The Following 2 Users Say Thank You to life For This Useful Post: [ View ]
9th March 2012, 08:41 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
600 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Is Wifi working in this rom or the same issues with CM7 are to be expected?
9th March 2012, 09:43 AM   |  #10  
sahhar1993's Avatar
Senior Member
Flag tebessa
Thanks Meter: 90
 
758 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by TrueYears

Is Wifi working in this rom or the same issues with CM7 are to be expected?

working very well

Sent from my SGH-T989 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in TouchPad Development by ThreadRank