Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM] giospeedo V2 RELEASED [14/05/2012]

OP voetbalremco

3rd April 2012, 09:14 AM   |  #191  
voetbalremco's Avatar
OP Recognized Developer
Flag gelderland
Thanks Meter: 1,780
 
4,217 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by h3lder

Wifi works flawlessly. But I get the black screen thing in this version (as I did in 1.0) everytime the screen goes into standby.
Is there a known way/tip/workaround to make this less problematic?

black screen thing?
and, we're working on another method now, since samsung uses .rfs, and these are hard to recompile on windows.
3rd April 2012, 11:23 PM   |  #192  
h3lder's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
62 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by voetbalremco

black screen thing?
and, we're working on another method now, since samsung uses .rfs, and these are hard to recompile on windows.

Then maybe I did something wrong twice.

I turned off screen on/off animations and windows animations and it seems to work ok now. Will leave it like this for a few hours - and then turn all animations on and see what happens.

Still... weird.

EDIT: Used this ROM for a few hours with the "screen on/off animation" setting OFF and ROM worked fine. As soon as I turn "screen on/off animation" ON the problem returns.
I'll install this rom for the beginning and see if this problem persists.
I came from CM9 beta before flashing this ROM. Are there any special requirements needed prior to installing this ROM?
Last edited by h3lder; 4th April 2012 at 05:34 PM.
5th April 2012, 12:28 PM   |  #193  
voetbalremco's Avatar
OP Recognized Developer
Flag gelderland
Thanks Meter: 1,780
 
4,217 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
damn. bricked my phone again, can get into download mode, but stuck at download in odin, let's hope I can fix it..
5th April 2012, 12:37 PM   |  #194  
SpaceCaker's Avatar
Recognized Themer / Contributor
Flag netherlands
Thanks Meter: 10,820
 
13,391 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by voetbalremco

damn. bricked my phone again, can get into download mode, but stuck at download in odin, let's hope I can fix it..

Soft brick

If phone is fully bricked it womt do anything

Nothing


unwritten sentance
5th April 2012, 12:48 PM   |  #195  
voetbalremco's Avatar
OP Recognized Developer
Flag gelderland
Thanks Meter: 1,780
 
4,217 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by spacecaker

Soft brick

If phone is fully bricked it womt do anything

Nothing


unwritten sentance

I know I know, but still, if odin can't install, I can do nothing
5th April 2012, 01:07 PM   |  #196  
SpaceCaker's Avatar
Recognized Themer / Contributor
Flag netherlands
Thanks Meter: 10,820
 
13,391 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by voetbalremco

I know I know, but still, if odin can't install, I can do nothing

You have installed samsung kies

Odin

?

unwritten sentance
5th April 2012, 01:18 PM   |  #197  
voetbalremco's Avatar
OP Recognized Developer
Flag gelderland
Thanks Meter: 1,780
 
4,217 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
trying as much as possible to get it working again, btw, new XDA page-look is damn annoying.
5th April 2012, 02:48 PM   |  #198  
Thatgrass's Avatar
Senior Member
XDA-Developers
Thanks Meter: 542
 
1,630 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by voetbalremco

I know I know, but still, if odin can't install, I can do nothing

Can you get into recovery?

Sent from my GT-S5660 using xda premium
5th April 2012, 02:54 PM   |  #199  
voetbalremco's Avatar
OP Recognized Developer
Flag gelderland
Thanks Meter: 1,780
 
4,217 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Thatgrass

Can you get into recovery?

Sent from my GT-S5660 using xda premium

no I couldn't, but I managed to fix that, now can't restore backups.
5th April 2012, 02:56 PM   |  #200  
Thatgrass's Avatar
Senior Member
XDA-Developers
Thanks Meter: 542
 
1,630 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by voetbalremco

no I couldn't, but I managed to fix that, now can't restore backups.

Hmm, maybe it is because the stock rom is in rfs and custom most of all in ext4?

Sent from my GT-S5660 using xda premium

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes