Post Reply

[ROM][SEP.11][SENSE 4]InsertCoin Evolution v2.40 |STABLE|FAST|APM|EQS|TWEAKS

OP baadnewz

29th March 2012, 05:04 PM   |  #1781  
Archie The Leper's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
42 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by baadnewz

rom updated

baad, since you use aroma, is it much of a job including a bit of bloatware removal in it, ROM Cleaner isn't updated to Sense 4.0 yet (more testing before release) it's a bit of a chore removing crap like stocks and htc even crapper crap

Just wondering, while Rom Cleaner gets updated
29th March 2012, 05:15 PM   |  #1782  
janarioo's Avatar
Senior Member
islamabad
Thanks Meter: 59
 
382 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by Archie The Leper

baad, since you use aroma, is it much of a job including a bit of bloatware removal in it, ROM Cleaner isn't updated to Sense 4.0 yet (more testing before release) it's a bit of a chore removing crap like stocks and htc even crapper crap

Just wondering, while Rom Cleaner gets updated

delete wid titanum backup or root explorer

Sent from my HTC Sensation Z710e using xda premium
The Following User Says Thank You to janarioo For This Useful Post: [ View ]
29th March 2012, 05:20 PM   |  #1783  
Archie The Leper's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
42 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Yeah janarioo, I do it with Set CPU, but I'd rather they weren't installed in the first place
Last edited by Archie The Leper; 29th March 2012 at 05:21 PM. Reason: Spelling
29th March 2012, 05:24 PM   |  #1784  
ziggy1001's Avatar
Senior Member
London
Thanks Meter: 969
 
3,776 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Edit romcleaner_user.txt
29th March 2012, 05:27 PM   |  #1785  
Archie The Leper's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
42 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by ziggy1001

Edit romcleaner_user.txt

Me? Work? With my leg? In this weather? Are you sure your talking to the right guy ziggy?

Seriously though, he uses Aroma, it's just a suggestion
Last edited by Archie The Leper; 29th March 2012 at 05:29 PM. Reason: For more sense, no, not that one, pfft
The Following User Says Thank You to Archie The Leper For This Useful Post: [ View ]
29th March 2012, 05:27 PM   |  #1786  
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 29
 
188 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Mate again after youtube phone get slower

Sent from my HTC Sensation Z710e using XDA
29th March 2012, 05:39 PM   |  #1787  
ziggy1001's Avatar
Senior Member
London
Thanks Meter: 969
 
3,776 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by Archie The Leper

Me? Work? With my leg? In this weather? Are you sure your talking to the right guy ziggy?

Apologies i missed your pitiful mendicant status
Quote:
Originally Posted by goggi10

Mate again after youtube phone get slower

Sent from my HTC Sensation Z710e using XDA

Try opening closing camera to fix that
29th March 2012, 05:50 PM   |  #1788  
baadnewz's Avatar
OP Recognized Developer
Flag In a Dark Basement.HELP!
Thanks Meter: 27,188
 
9,968 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Archie The Leper

baad, since you use aroma, is it much of a job including a bit of bloatware removal in it, ROM Cleaner isn't updated to Sense 4.0 yet (more testing before release) it's a bit of a chore removing crap like stocks and htc even crapper crap

Just wondering, while Rom Cleaner gets updated

the process is this

1. port
2 boot
3 fix major bugs
4 extra stuff and options.

we are still at step 3.

This is my process, you don't have to like, but i won't change it
The Following 8 Users Say Thank You to baadnewz For This Useful Post: [ View ]
29th March 2012, 05:51 PM   |  #1789  
baadnewz's Avatar
OP Recognized Developer
Flag In a Dark Basement.HELP!
Thanks Meter: 27,188
 
9,968 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by goggi10

Mate again after youtube phone get slower

Sent from my HTC Sensation Z710e using XDA

mate again you don't read
Quote:
Originally Posted by Changelog v14

- reverted the fix for youtube lag to avoid glitches. More here

29th March 2012, 06:11 PM   |  #1790  
Senior Member
Durham
Thanks Meter: 15
 
207 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
Quote:
Originally Posted by xchilloutx

Did you do a full wipe? And do you have the latest firmware? I haven't had issues like that? =/

Yes on both counts this time - i had problems with 13 so decided to start afresh, full system wipe, deleted cache and dalvic and then selected the wipe option when installing the rom.

It might be nothing and i might go back and try again this evening as i really want it, i have a backup of both roms so i can switch between to save time

Of course it could be one of my apps or widgets - though i deliberately didnt use htc calendar widget as that has issues sometimes, where as the google one is catching up fast and works perfectly.

Thanks

S

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
amazing, sense 4, ville c port
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Sensation Android Development by ThreadRank