Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,375 Members 45,250 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[KERNEL][WIP] Mason kernel for supersonic v0.14

Tip us?
 
marvinlh
Old
#461  
marvinlh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 396
Posts: 2,480
Join Date: Oct 2009
Location: New Orleans
Since i flashed viper mod, i notice when i change screens or go into my apo drawer, the icons look kinda chopped up/ for the 1st few seconds before fixing it self, anyone know how to fix this. I know this isnt the viper mod thread but alot of ppl here use it. Thanks in advanced.

Sent from my HTC Evo 4G using Tapatalk 2
 
atyoung
Old
#462  
atyoung's Avatar
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 657
Posts: 196
Join Date: Aug 2011
Location: Eugene, OR

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by marvinlh View Post
Since i flashed viper mod, i notice when i change screens or go into my apo drawer, the icons look kinda chopped up/ for the 1st few seconds before fixing it self, anyone know how to fix this. I know this isnt the viper mod thread but alot of ppl here use it. Thanks in advanced.

Sent from my HTC Evo 4G using Tapatalk 2
While I agree this probably isn't the place for the question, I will say that it's unlikely that vipermod is actually your issue. I'm fairly easy going about letting things go offtopic here as long as it corrects itself after a few posts. It seems like a far jump to compare render time with voltage. That said, you might what to try setting you window animations to .5 and see what you get.
-=- All your supersonics R belong to us. -=- Freenode @ #masonic
Supersonic ROM: Masonic 0.0.6 KERNEL: Rom Stock
Galaxy Nexus ROM: Masonic 0.0.6 KERNEL: Rom Stock
The Following 2 Users Say Thank You to atyoung For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
a58wcmjrp
Old
#463  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Nov 2009
Location: San Angelo
so i am running cyanogenmod 9 found here

http://forum.xda-developers.com/show...php?t=1625096#

on my evo 4g and am loving it how ever i see that i can add this kernial and make it better how ever will the sbc work with it or will i crash horably
 
ropodope
Old
#464  
Account currently disabled
Thanks Meter 2304
Posts: 3,266
Join Date: Feb 2011
Location: Floor Me
Quote:
Originally Posted by a58wcmjrp View Post
so i am running cyanogenmod 9 found here

http://forum.xda-developers.com/show...php?t=1625096#

on my evo 4g and am loving it how ever i see that i can add this kernial and make it better how ever will the sbc work with it or will i crash horably
please read the entire OP. That's what it's there for.

ropodope

"Told you I'd be back. Say you miss me. Say it like you mean it!' - David Lee Roth
 
atyoung
Old
#465  
atyoung's Avatar
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 657
Posts: 196
Join Date: Aug 2011
Location: Eugene, OR

 
DONATE TO ME
From what I understand it will be in that rom by default anyways.
-=- All your supersonics R belong to us. -=- Freenode @ #masonic
Supersonic ROM: Masonic 0.0.6 KERNEL: Rom Stock
Galaxy Nexus ROM: Masonic 0.0.6 KERNEL: Rom Stock
 
marvinlh
Old
#466  
marvinlh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 396
Posts: 2,480
Join Date: Oct 2009
Location: New Orleans
Quote:
Originally Posted by atyoung View Post
While I agree this probably isn't the place for the question, I will say that it's unlikely that vipermod is actually your issue. I'm fairly easy going about letting things go offtopic here as long as it corrects itself after a few posts. It seems like a far jump to compare render time with voltage. That said, you might what to try setting you window animations to .5 and see what you get.
your absolutely correct, thanks

Sent from my HTC Evo 4G using Tapatalk 2
 
ca1ne
Old
#467  
ca1ne's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 1387
Posts: 802
Join Date: Apr 2011
Location: East Coast

 
DONATE TO ME
Just a note, flashing vipemod from viperboy's thread will install an old version of busybox.. Don't forget to update it or remove it before flashing...vipermod flashes busybox to xbin, for those that need a location.
The Following 2 Users Say Thank You to ca1ne For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
atyoung
Old
#468  
atyoung's Avatar
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 657
Posts: 196
Join Date: Aug 2011
Location: Eugene, OR

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ca1ne View Post
Just a note, flashing vipemod from viperboy's thread will install an old version of busybox.. Don't forget to update it or remove it before flashing...vipermod flashes busybox to xbin, for those that need a location.
You mean there are people out there who don't build and install their own busybox? *sarcasm*

It's always good to handle busybox on your own, particularly if you are using scripts. jrummy has a very nice busybox installer available in the play store.
-=- All your supersonics R belong to us. -=- Freenode @ #masonic
Supersonic ROM: Masonic 0.0.6 KERNEL: Rom Stock
Galaxy Nexus ROM: Masonic 0.0.6 KERNEL: Rom Stock
The Following User Says Thank You to atyoung For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Crossrocker
Old
#469  
Senior Member
Thanks Meter 180
Posts: 1,776
Join Date: Jul 2010
Location: Chicago
What is this wheatley or whatever governor? I can't find it but everyone's talking about it

Sent from my HTC Evo 4G using Tapatalk 2
 
Legendary20
Old
#470  
Legendary20's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 105
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Crossrocker View Post
What is this wheatley or whatever governor? I can't find it but everyone's talking about it

Sent from my HTC Evo 4G using Tapatalk 2
Are u using the test 15 build? If you are using it u should be able to set it.

Sent from my HTC Evo 4G using xda premium

Tags
building great things, every great rom needs a solid foundation., he said smartass, ics, illuminati, kernel, supersonic, wip
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes