Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP]Bravia MegaBASS for galaxy mini

OP Kaustubh_93

16th March 2012, 09:47 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
117 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
This is Bravia megaBass....It really works on me.. .
And I have not ported it...Just found it somewhere on the forum(thanks to him though I have forgotten his name) and sharing with you ....
Try it......
installation-
put the attached file on sd,go to recovery and flash it as you usually do...
Attached Files
File Type: zip BraviaMegaBass.zip - [Click for QR Code] (161.7 KB, 5929 views)
Last edited by Kaustubh_93; 18th March 2012 at 04:43 PM.
The Following 5 Users Say Thank You to Kaustubh_93 For This Useful Post: [ View ]
16th March 2012, 09:49 AM   |  #2  
Senior Member
Flag batangas
Thanks Meter: 67
 
432 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by Kaustubh_93

This is Bravia megaBoss....Dont know if it wrks for you or not ...
And I have not ported it...Just found it somewhere on the forum(thanks to him though I not remember his name) and sharing with you ....
Try it......
installation-
put the attached file on sd,go to recovery and flash it as you usually do...

does it required custom rom or stock rom..im using stock rom 2.3.6,rooted..XWKTH..and flash it through stock recovery
16th March 2012, 10:08 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
117 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by examiner

does it required custom rom or stock rom..im using stock rom 2.3.6,rooted..XWKTH..and flash it through stock recovery

I have just used it on the custom rom ..and so I suggest you to use it on a custom ROM


Sent from my GT-S5570 using xda premium
Last edited by Kaustubh_93; 16th March 2012 at 10:10 AM.
16th March 2012, 05:06 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
117 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Have you noticed some difference in sound while on headset...

Sent from my GT-S5570 using xda premium
17th March 2012, 03:37 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 110
 
366 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Beats audio + DSP Manager + Bravia megabass.. Will it works well ? or theres a conflict ?
17th March 2012, 04:21 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
117 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by ichambi

Beats audio + DSP Manager + Bravia megabass.. Will it works well ? or theres a conflict ?

disable dsp manager and then use combination of beats audio and MegaBass

Sent from my GT-S5570 using xda premium
17th March 2012, 06:38 PM   |  #7  
Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 6
 
82 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Will it work for CM7.2 Rc5.6???
17th March 2012, 07:38 PM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
117 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by tranbeelze

Will it work for CM7.2 Rc5.6???

make a try. ..

Sent from my GT-S5570 using xda premium
18th March 2012, 02:22 PM   |  #9  
janmae's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 98
 
387 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
It work in cm7MEv3 + DSP Manager..but without Beats Audio,bootloop when apply with Beats.
Better do a nand backup 1st.
18th March 2012, 04:40 PM   |  #10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
117 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by janmae

It work in cm7MEv3 + DSP Manager..but without Beats Audio,bootloop when apply with Beats.
Better do a nand backup 1st.

thanks for trying.

Sent from my GT-S5570 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes