Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more
Thread Closed

[Q] HELP PLEASE(Driver Problem)

OP deveshdbz

16th March 2012, 09:25 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
My phone isnt detected by my windows 7 OS.
I connect it to PC using usb cable and all I see is that the phone is charging and there is NO USB mount option in the notification bar.

I re-installed kies about 5 times but no luck. I updated it to the latest version but still no luck.

Please help me out,
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	56
Size:	36.9 KB
ID:	949787   Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	52
Size:	145.0 KB
ID:	949788  
16th March 2012, 10:10 AM   |  #2  
heriawan.fx's Avatar
Junior Member
Flag Your Pocket
Thanks Meter: 4
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Hi Sir....
Have you try "wipe cache" or temporary files in your Computer (ex: with CCleaner) ?
And try to disable User Account Control too

I am also using Windows 7 with no problem when installing the Kies Software
16th March 2012, 10:38 AM   |  #3  
ronnieryan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Dumaguete
Thanks Meter: 940
 
2,264 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
try connecting device in another USB port, not ext , but in main USB port
16th March 2012, 11:00 AM   |  #4  
kurotsugi's Avatar
Recognized Contributor
Flag yogyakarta
Thanks Meter: 1,789
 
2,523 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by ronnieryan

try connecting device in another USB port, not ext , but in main USB port

yup...definetely worth to try. you may also reconsider to change your cable data since it could be the source of the problem.
16th March 2012, 12:23 PM   |  #5  
ARVolutionz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
158 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by kurotsugi

yup...definetely worth to try. you may also reconsider to change your cable data since it could be the source of the problem.

yes.. the samsung original cable that is supplied with the phone has problems with me.. i used a BB cable data and it works well.. you might giving it a try..
16th March 2012, 09:15 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 13
 
115 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
and make sure that you r using stock rom cause kies wont recognize your device if you r on a custom rom....
17th March 2012, 05:43 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Thanks for such a quick response guys.

I wiped cache with ccleaner and did a complete PC scan too. No luck.
I tried other USB ports too. Now im gonna try BB cable, cause I doubt my cable hardware now.
17th March 2012, 11:17 AM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Thanks all.

Solved.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Y GT-S5360 General by ThreadRank