FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM][Sense 4.0][FINISHED] OrDroid 9.0.0 | EQS | APM | Tweaks | Fast & Stable

3,507 posts
Thanks Meter: 13,675
 
By shnizlon, Recognized Developer on 17th March 2012, 07:21 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th April 2012, 09:23 AM |#5651  
urmothersluvr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
More
I don't have the 4g icon. It really dosent matter just thought I would say something. Yes I used the full Rom and yes I'm on t-mobile

Sent from my Sensation using XDA
 
 
19th April 2012, 09:28 AM |#5652  
l2icky's Avatar
Senior Member
Flag Moore, Oklaoma
Thanks Meter: 108
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dekylee

Flashed. No use at all.
Is it a problem of not fully wipe before flash the 2.1.3 rom//??

No. I did a full wipe and even tried with setting this on studio, like he said. No go for me.

Sent from my Sensation 4G using xda premium
19th April 2012, 10:25 AM |#5653  
havlaz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
it seems that sometimes the movement is smooth and somtimes laggy.. on and off

Sent from my Sensation using xda premium
19th April 2012, 10:27 AM |#5654  
jackolus's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by havlaz

it seems that sometimes the movement is smooth and somtimes laggy.. on and off

Sent from my Sensation using xda premium

+1

Any chances for Super Smooth Rosie ?
It's seriously laggy but system is smooth, quite strange
19th April 2012, 10:38 AM |#5655  
krohme's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 199
 
More
Quote:
Originally Posted by jackolus

+1

Any chances for Super Smooth Rosie ?
It's seriously laggy but system is smooth, quite strange

what is laggy - the homescreens?
19th April 2012, 10:42 AM |#5656  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
Hi, Shnizlon,
after 10 or 20 minutes use on my sensation XE with Ordroid 2.1.3, I find that the bottom part of my phone(at the 4 capacitive buttons) gets very hot...
I did not get this heat issue when I used 2.3.4 before...

what is the reason?
19th April 2012, 10:48 AM |#5657  
ic3cub3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by derricancy

Hi, Shnizlon,
after 10 or 20 minutes use on my sensation XE with Ordroid 2.1.3, I find that the bottom part of my phone(at the 4 capacitive buttons) gets very hot...
I did not get this heat issue when I used 2.3.4 before...

what is the reason?

That is where your processor is.

If it gets hot, you shold have applications running .

Open task manager,click kill all and then see if the temperature drops.
The Following User Says Thank You to ic3cub3 For This Useful Post: [ View ]
19th April 2012, 10:56 AM |#5658  
lifeisfaked's Avatar
Senior Member
Nottingham, UK
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by zukа

I don't know about you guys, but my transition animations are still busted. They work most of the time but I never get an animation when I hit the "home" button, it just flashes straight back to the home screen.

I'm also still having to clear my Dalvik cache after watching a video or I get system slowdown indefinitely.

Anyone else experiencing these bugs?

I get the former bug but my sensation doesn't seem to slow down when I run a video...
19th April 2012, 10:59 AM |#5659  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
More
Quote:
Originally Posted by ic3cub3

That is where your processor is.

If it gets hot, you shold have applications running .

Open task manager,click kill all and then see if the temperature drops.

I chose OC at 1674Mhz and GPU low OC, I think this is the reason for the additional heat...
is there big difference between CPU OC disabled and OC at 1674Mhz? on performance and battery usage..
19th April 2012, 11:02 AM |#5660  
havlaz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by koolbear

what is laggy - the homescreens?

the homescreen, the unlock ring movment, sliding down the notifacation bar.
and other times... everything smooth.. very strange

Sent from my Sensation using xda premium
19th April 2012, 11:02 AM |#5661  
Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 40
 
More
Anyone experiencing force closes of the camera when hitting the shutter button to take a pic? It just closes, not even the FC popup appears.

I am using OrDroid 2.1.3 incremental update over 2.1.2 with faux's kernel version 5 build 3...


it didn't happen in v 2.1.1. I tried cleaning data of the camera, still not working

thanks!!

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android 4, awesome, baadnewzisthebigspoon, best sensation rom, best sense 4 rom available, bricked kernel, chuuuj, coindroid, epic, fapfapfap, fapfapfap shniz n baad, htc sensation, i would plow this rom if it was woman, ic3cub3, ice cream sandwich, omfg, one s port, ordroid, quadrant useless, sense 4.0, shitzlon u r de beast, shniz can't stop won't stop!, shniz is the shniznit!!!, shnizlon ur da man!, simply amazing
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes