FORUMS

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more

Microsoft Reaches Pre-Install Agreement With New OEMs

As of late, Microsoft has been making a subtle but widespread play into the … more

Discover XDA: Discover Greater

We’ve all been there at some point in our XDA lives; we used to spend hours browsing over the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

MIUIv4 (ICS) MultiLang 3.2.22 NeoV/Neo

28th March 2012, 07:09 AM |#81  
talhah sabri's Avatar
Senior Member
Flag kelantan
Thanks Meter: 28
 
More
help.
why when i install this rom, the keyboard is missing??can anyone help me?
 
 
28th March 2012, 07:14 AM |#82  
palimatix's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 533
 
More
Quote:
Originally Posted by talhah sabri

why when i install this rom, the keyboard is missing??can anyone help me?

Didnt happen for me. Anyway just goto settings -> complete settings tab --> language and keyboard --> default keyboard --> then select the Andoid UK Keyboard
28th March 2012, 07:18 AM |#83  
ZduneX25's Avatar
OP Recognized Themer
Thanks Meter: 4,981
 
Donate to Me
More
@kasarona there is already dsp in version with working wifi..
@talhah sabri yup do what @palimatix says and it will work like a charm
28th March 2012, 07:21 AM |#84  
talhah sabri's Avatar
Senior Member
Flag kelantan
Thanks Meter: 28
 
More
i cant choose that..itnot allow me to tick that..
28th March 2012, 07:29 AM |#85  
ZduneX25's Avatar
OP Recognized Themer
Thanks Meter: 4,981
 
Donate to Me
More
@talhah sabri look above keyboards list, find 'default keyboard' tap on it and set Android (UK)
28th March 2012, 07:33 AM |#86  
talhah sabri's Avatar
Senior Member
Flag kelantan
Thanks Meter: 28
 
More
its dont give me to tick it..like i cant use that..sory for my bad english..

its also xtremely heat..
Last edited by talhah sabri; 28th March 2012 at 07:44 AM.
28th March 2012, 07:51 AM |#87  
palimatix's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 533
 
More
Dude..
First tell, is the android keyboard there is disabled tick or not. it should be. Then press the "default Keyboard" which is present above the tick, then a popup will open when u select. If u still not getting it just install a keyboard from sd-card

And about the heat, it's not getting deep sleep maybe after first boot. Just restart phone once.
The Following User Says Thank You to palimatix For This Useful Post: [ View ]
28th March 2012, 07:58 AM |#88  
talhah sabri's Avatar
Senior Member
Flag kelantan
Thanks Meter: 28
 
More
Talking thx
Quote:
Originally Posted by palimatix

Dude..
First tell, is the android keyboard there is disabled tick or not. it should be. Then press the "default Keyboard" which is present above the tick, then a popup will open when u select. If u still not getting it just install a keyboard from sd-card

And about the heat, it's not getting deep sleep maybe after first boot. Just restart phone once.


yeah~! i can use keyboard now..thxx a lot friends..
beautiful rom..so smooth..


btw its still heat..not much then before i restart..
Last edited by talhah sabri; 28th March 2012 at 08:22 AM. Reason: heat.
28th March 2012, 08:26 AM |#89  
palimatix's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 533
 
More
I can tell what i have done, am not asking anyone to follow.

I just used no frills and set the following:
1. Max 1024
2. Min 245
3. Governor: no change

My phone's heat came down and going smooth. Occasional lags but it's ok for me.
28th March 2012, 09:02 AM |#90  
Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by ZduneX25

@kasarona there is already dsp in version with working wifi..
@talhah sabri yup do what @palimatix says and it will work like a charm

Got the working wifi version but dsp didnt work.. didnt try too hard to find out what was wrong though, as i had that zip on my SD card.

i have a MT15i, perhaps that could be the reason? dont think so, but hey, it works now
Last edited by kasarona; 28th March 2012 at 09:26 AM. Reason: typo =p
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
miui, neo, neo v, tag master! :d
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes