Post Reply

(APP)(Updated 27-04-2012) Sense_4_Clock_Widget_v4_WVGA_MDPI_Device >>>

OP Yngwie Malmsteen

13th June 2012, 04:46 PM   |  #301  
usaff22's Avatar
Senior Member
Flag Unfortunately, Maps has stopped.
Thanks Meter: 1,473
 
3,458 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Can anyone make an LDPI version? (120 dpi)
17th June 2012, 09:08 AM   |  #302  
Splder's Avatar
Senior Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 1,145
 
1,069 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by petemt

Amazingly nice, THANKS!

How come I don't get high/low on my galaxy nexus? It seems cut out?
If I make the widget bigger with nova launcher, it works but then it takes 3 rows, which is a lot.

Added a screenshot, also the hours and minutes "overlap" each other.

if your using apex remove the margins on the side and also reduce the grid size that should fix it
17th June 2012, 04:51 PM   |  #303  
SASQUATCH's Avatar
Senior Member
maywood,ca
Thanks Meter: 1,526
 
2,850 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Does anyone know which one has the unlock weather animation

Sent from my PC36100 using xda premium
19th June 2012, 09:55 AM   |  #304  
JJ1990's Avatar
Junior Member
Flag Belfast
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Thanks
Just added the 'Sense_4_Clock_v4_White_Tapclock_ShowClock_Alarm.a pk' to my HTC Leo, running 'NexusHD2-ICS-4.0.4-HWA(CM9)' by Tytung, Works a treat - date text is a little to the left on screen rotate, buy not in any way a major issue - have been searching for this widget for the past week, glad I found one that works as well as this does.
20th June 2012, 06:57 AM   |  #305  
huzz107's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter: 2,647
 
1,756 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Yo Malmsteen, do a Viking Rip!! I have tried yor APK and so far looks ok n I have shared it on our Coredroid Mod, and I did some minor changes Of cos I have link to your post so they can crush your thanx button - Here's our link - http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2110

Huzzmaniac
20th June 2012, 08:00 PM   |  #306  
HuKuToC34's Avatar
Junior Member
Flag Volgograd
Thanks Meter: 5
 
20 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Hi all, i can't change degrees to celsium. There's no app in the whole list.
Does anyone else has such problem?
21st June 2012, 06:59 AM   |  #307  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 9
 
191 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by GSensung

Works great on Galaxy Nexus. Everything looks good, and my jealousy for the One S is slowly fading! Thanks!

Really???
Because I flashed this on my lg g2x (p999) and it looks amazing. Crystal clear not blurry like most widgets i find.
But, when I installed it on my friends galaxy nexus, (which i believe has a much larger xhdpi screen versus my hdpi screen), i placed it on her screen and it was distorted and the words were overlapping eachother. I ended up using GO Weather widgets instead, which look too small on her screen but at least arent distorted...I was really hoping to get this one working though...

PS

can anyone tell me what launcher this is in the OP screenshots??
Last edited by nodyarg; 21st June 2012 at 07:04 AM.
21st June 2012, 09:04 AM   |  #308  
Recognized Themer
Flag Bromley
Thanks Meter: 480
 
532 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HuKuToC34

Hi all, i can't change degrees to celsium. There's no app in the whole list.
Does anyone else has such problem?

Im Pretty sure that is because the Intent was removed fromt he manaifest to stop the app going into the app drawer, Which version are you using?
The Following User Says Thank You to xvicedice For This Useful Post: [ View ]
21st June 2012, 09:40 AM   |  #309  
Junior Member
Flag quincy
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by usaff22

Can anyone make an LDPI version? (120 dpi)

That's two
21st June 2012, 02:01 PM   |  #310  
Junior Member
Flag Sorrento, NA
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
I tried to install v3.1 on my optimus one and it works perfectly! Here's a screen:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sense 4 optimus one.JPG
Views:	353
Size:	84.4 KB
ID:	1145074  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes