View Poll Results: Should Next release have soft Key enabled ?
Yes, I want soft key enabled! 19 20.43%
No, I don't need that! 31 33.33%
I Don't care as long the new release is stable! 43 46.24%
Voters: 93. You may not vote on this poll

Thread Closed

DISCONTINUED .: :: Zips Creamed Glacier v4.05 :: :. [DISCONTINUED]

OP zipsnet

I2IEAILiiTY
4th April 2012, 08:38 AM   |  #921  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by eskaterboi

thanks. moving it to the system/app fixed the problem

im glad u guys are still awake to help out!!! i appreciate all the help.


now is it just me or does the weather not show up on the lockscreen n e more?

weather was never included in zips' ROMs.

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------

Quote:
Originally Posted by MamaGlue

i set the height and width for the softkeys its smaller now but still there
i hope there will be an option to remove it soon.
as for the led any idea on how to get it to flash green for new messages, etc.?

Nope. I think mine flashed green to begin with.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]
4th April 2012, 08:42 AM   |  #922  
MamaGlue's Avatar
Member
Flag Texas
Thanks Meter: 6
 
59 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by TmobileDash12

Is anyone able to
1. set custom apps in lockscreen via zips settings and
2. set owner infro in lockscreen via settings>security?

yes i was able to set custom apps in lockscreen
set lockscreen style to octo if you want 4 apps
The Following User Says Thank You to MamaGlue For This Useful Post: [ View ]
4th April 2012, 08:44 AM   |  #923  
Senior Member
Illinois
Thanks Meter: 53
 
435 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Ahh thanks. Weird. Quad = 4
Octo = 8. Interesting xD
4th April 2012, 08:48 AM   |  #924  
eskaterboi's Avatar
Senior Member
Flag Hidalgo
Thanks Meter: 12
 
141 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by I2IEAILiiTY

weather was never included in zips' ROMs.

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------



Nope. I think mine flashed green to begin with.

is there n e way to include the weather on the lockscreen?
4th April 2012, 08:50 AM   |  #925  
MamaGlue's Avatar
Member
Flag Texas
Thanks Meter: 6
 
59 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by I2IEAILiiTY



---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------



Nope. I think mine flashed green to begin with.

i figured how to remove softkeys
u have to hold the power button down and press the cool looking design button thing in the top left corner of the power options

---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:49 AM ----------

Quote:
Originally Posted by TmobileDash12

Ahh thanks. Weird. Quad = 4
Octo = 8. Interesting xD

lol yeah i know that confused me too
I2IEAILiiTY
4th April 2012, 08:52 AM   |  #926  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by eskaterboi

is there n e way to include the weather on the lockscreen?

Not at the moment.

---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------

Quote:
Originally Posted by MamaGlue

i figured how to remove softkeys
u have to hold the power button down and press the cool looking design button thing in the top left corner of the power options

I don't have to do that, it's removed immediately when I uncheck the box for it.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]
4th April 2012, 08:54 AM   |  #927  
MamaGlue's Avatar
Member
Flag Texas
Thanks Meter: 6
 
59 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by I2IEAILiiTY



---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------



I don't have to do that, it's removed immediately when I uncheck the box for it.

lol lucky
well im just glad i got it out the way
only thing left is see why its not vibrating and the led lights
4th April 2012, 08:55 AM   |  #928  
eskaterboi's Avatar
Senior Member
Flag Hidalgo
Thanks Meter: 12
 
141 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Question
Quote:
Originally Posted by I2IEAILiiTY

Not at the moment.

---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------



I don't have to do that, it's removed immediately when I uncheck the box for it.

ok, last question of the night. on the ROM u edited. u had a very simple clock widget. is there n e way to extract it from that ROM? so that i could add it to this one?
4th April 2012, 08:59 AM   |  #929  
0.0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,730
 
5,844 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
this rom looks so good to flash...but after reading the problems other users are facing, i'll wait on the fixes
I2IEAILiiTY
4th April 2012, 09:03 AM   |  #930  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by eskaterboi

ok, last question of the night. on the ROM u edited. u had a very simple clock widget. is there n e way to extract it from that ROM? so that i could add it to this one?

I think so, I'll check in a few mins.

---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------

Quote:
Originally Posted by MamaGlue

lol lucky
well im just glad i got it out the way
only thing left is see why its not vibrating and the led lights

I already told you how why it's not vibrating. Haha

---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------

Quote:
Originally Posted by 0.0

this rom looks so good to flash...but after reading the problems other users are facing, i'll wait on the fixes

Bleh, thing that's wrong on my device that I know of is the FFC and the things stated in the OP

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in myTouch 4G Android Development by ThreadRank