5,598,171 Members 44,248 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Should Next release have soft Key enabled ?
Yes, I want soft key enabled! 19 20.43%
No, I don't need that! 31 33.33%
I Don't care as long the new release is stable! 43 46.24%
Voters: 93. You may not vote on this poll

DISCONTINUED .: :: Zips Creamed Glacier v4.05 :: :. [DISCONTINUED]

Tip us?
I2IEAILiiTY Old
#921  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by eskaterboi View Post
thanks. moving it to the system/app fixed the problem

im glad u guys are still awake to help out!!! i appreciate all the help.


now is it just me or does the weather not show up on the lockscreen n e more?
weather was never included in zips' ROMs.

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------

Quote:
Originally Posted by MamaGlue View Post
i set the height and width for the softkeys its smaller now but still there
i hope there will be an option to remove it soon.
as for the led any idea on how to get it to flash green for new messages, etc.?
Nope. I think mine flashed green to begin with.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
MamaGlue
Old
#922  
MamaGlue's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 59
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Quote:
Originally Posted by TmobileDash12 View Post
Is anyone able to
1. set custom apps in lockscreen via zips settings and
2. set owner infro in lockscreen via settings>security?
yes i was able to set custom apps in lockscreen
set lockscreen style to octo if you want 4 apps
The Following User Says Thank You to MamaGlue For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TmobileDash12
Old
#923  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 433
Join Date: May 2009
Location: Illinois
Ahh thanks. Weird. Quad = 4
Octo = 8. Interesting xD
 
eskaterboi
Old
#924  
eskaterboi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 141
Join Date: Mar 2012
Location: Hidalgo
Quote:
Originally Posted by I2IEAILiiTY View Post
weather was never included in zips' ROMs.

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------



Nope. I think mine flashed green to begin with.
is there n e way to include the weather on the lockscreen?
 
MamaGlue
Old
#925  
MamaGlue's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 59
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Quote:
Originally Posted by I2IEAILiiTY View Post


---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------



Nope. I think mine flashed green to begin with.
i figured how to remove softkeys
u have to hold the power button down and press the cool looking design button thing in the top left corner of the power options

---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:49 AM ----------

Quote:
Originally Posted by TmobileDash12 View Post
Ahh thanks. Weird. Quad = 4
Octo = 8. Interesting xD
lol yeah i know that confused me too
I2IEAILiiTY Old
#926  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by eskaterboi View Post
is there n e way to include the weather on the lockscreen?
Not at the moment.

---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------

Quote:
Originally Posted by MamaGlue View Post
i figured how to remove softkeys
u have to hold the power button down and press the cool looking design button thing in the top left corner of the power options
I don't have to do that, it's removed immediately when I uncheck the box for it.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
MamaGlue
Old
#927  
MamaGlue's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 59
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Quote:
Originally Posted by I2IEAILiiTY View Post


---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------



I don't have to do that, it's removed immediately when I uncheck the box for it.
lol lucky
well im just glad i got it out the way
only thing left is see why its not vibrating and the led lights
 
eskaterboi
Old
#928  
eskaterboi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 141
Join Date: Mar 2012
Location: Hidalgo
Quote:
Originally Posted by I2IEAILiiTY View Post
Not at the moment.

---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------



I don't have to do that, it's removed immediately when I uncheck the box for it.
ok, last question of the night. on the ROM u edited. u had a very simple clock widget. is there n e way to extract it from that ROM? so that i could add it to this one?
 
0.0
Old
#929  
0.0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2247
Posts: 5,122
Join Date: Jan 2010
this rom looks so good to flash...but after reading the problems other users are facing, i'll wait on the fixes
if i have helped you, please click the "thanks" button

----------------------------------------------------------------------
Phone: Google Nexus 4
ROM: temasek CM11.0

Tablet: Google Nexus 7 (2013)
ROM: Carbon 4.4.2

Phone: T-Mobile myTouch 4G (R.I.P.)
ROM: my Jellybean port
I2IEAILiiTY Old
#930  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by eskaterboi View Post
ok, last question of the night. on the ROM u edited. u had a very simple clock widget. is there n e way to extract it from that ROM? so that i could add it to this one?
I think so, I'll check in a few mins.

---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------

Quote:
Originally Posted by MamaGlue View Post
lol lucky
well im just glad i got it out the way
only thing left is see why its not vibrating and the led lights
I already told you how why it's not vibrating. Haha

---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------

Quote:
Originally Posted by 0.0 View Post
this rom looks so good to flash...but after reading the problems other users are facing, i'll wait on the fixes
Bleh, thing that's wrong on my device that I know of is the FFC and the things stated in the OP

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes