Post Reply

Smart keyboard pro voice text question

20th March 2012, 01:26 PM   |  #1  
phillybizzle's Avatar
OP Senior Member
Flag Brew City, WI, 414
Thanks Meter: 11
 
508 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
is it at all possible to have the same voice text interface with the red circle with the microphone in the center (stock touch input ics) to.somehow enable.it with the voice to.text in smart keyboard pro

Sent from my HTC Rezound. (4.0.3)
21st March 2012, 08:12 PM   |  #2  
Senior Member
Philadelphia
Thanks Meter: 319
 
970 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Only if smart keyboard pro allows you to choose the Android TTS engine
25th March 2012, 05:40 PM   |  #3  
sknight13602's Avatar
Senior Member
Flag manlius
Thanks Meter: 37
 
237 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
You could talk to the dev and see if he knows a way to remap the key or Mabry just try to tackle it yourself. Not easy but not hard
28th March 2012, 05:12 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
1,937 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Quote:
Originally Posted by phillybizzle

is it at all possible to have the same voice text interface with the red circle with the microphone in the center (stock touch input ics) to.somehow enable.it with the voice to.text in smart keyboard pro

Sent from my HTC Rezound. (4.0.3)

Yes I too use Smart Keyboard pro and would love to have this on my phone. I submitted a feature request on the forum here http://www.dexilog.com/smartkeyboard/forum/ but nothing from the developer yet :/
29th March 2012, 06:17 AM   |  #5  
phillybizzle's Avatar
OP Senior Member
Flag Brew City, WI, 414
Thanks Meter: 11
 
508 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
bump still haven't heard from the dev

Sent from my ADR6425LVW using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes