FORUMS

3D Printable Mobile Microscope? Nexus 7 Discontinued – XDA TV

The Nexus 7 2013 has been discontinued on the Google Store! That and … more

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

 View Poll Results: CNA stop Developping. On what porting, should be based the Next Tiramisu?

AOKP
 
199 Vote(s)
45.96%
Dark Knight
 
33 Vote(s)
7.62%
Slim ICS
 
79 Vote(s)
18.24%
CM9
 
130 Vote(s)
30.02%
Other Tell me
 
20 Vote(s)
4.62%
CNA (no new updates)
 
8 Vote(s)
1.85%
Gummy
 
8 Vote(s)
1.85%
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ICS ROM]Tiramisu+ I.C.E.A.G.E. V.1.9.6 I'M DIFFERENT![CWM FileManager][AROMA][OTA]

8th May 2012, 10:16 AM |#1111  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Code124Y

yay.. the time has come to me again... now i have low on space... i need high recommended way on how to remove this problem or just flash the low space script and that is?

Sent from my GT-I9000 with tiramisu 1.9.5 with mnics 202

Quote:
Originally Posted by miruim

the same problem to me.... what can be done ??


Try the data fix script (do a backup just for security...)




Inviato dal mio GT-I9000 con Tapatalk 2
 
 
8th May 2012, 10:31 AM |#1112  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by olarf

Did you already try some other Modem? you can easy change them via CWM/AROMA/modify mode. Maybe JVU or another one works better in your case.
I guess you don't have "only 2G" activated

i can not even find the aroma modify in the cwm. is it because im still on 1.9.0? any help please?
8th May 2012, 10:44 AM |#1113  
olarf's Avatar
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 394
 
More
you should go to CWM, then wipe cache and dalvik cache, then go to install from zip file, then select zipfile from SD card, then select the tiramisu 1.9 file and start to install it.
Then AROMA installer open and you go on "Revotutionize my phone" and there to subsection "modify"
There you can make new chices like select another Modem while keeping your Data.
The Following User Says Thank You to olarf For This Useful Post: [ View ]
8th May 2012, 10:53 AM |#1114  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by olarf

you should go to CWM, then wipe cache and dalvik cache, then go to install from zip file, then select zipfile from SD card, then select the tiramisu 1.9 file and start to install it.
Then AROMA installer open and you go on "Revotutionize my phone" and there to subsection "modify"
There you can make new chices like select another Modem while keeping your Data.

i thought going there will reinstall all of the rom. many thanks!
8th May 2012, 11:06 AM |#1115  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jipee296

i thought going there will reinstall all of the rom. many thanks!

No Tiramisu Rom is intelligent with modify you skip the install of entire rom so you dont loose anything...

Inviato dal mio GT-I9000 con Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to DjSound For This Useful Post: [ View ]
8th May 2012, 12:25 PM |#1116  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
3g is working now. i think there is a bug on zsjpg modem. im.using the nexus modem right now
8th May 2012, 12:43 PM |#1117  
Senior Member
Flag Bucuresti
Thanks Meter: 13
 
More
in 1.9.5 applicatian update me says 1.9.6 si available
8th May 2012, 12:50 PM |#1118  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Thiefyo

in 1.9.5 applicatian update me says 1.9.6 si available

Hihhihi perfect . i do some tests...

And everything work!



Thanks for your (maybe involuntary) Report
8th May 2012, 01:26 PM |#1119  
Stoux2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
Using zsjpg, I have 3g without problems as you can see
Yay a new version


Sent from my GT-I9000 using XDA Premium App
8th May 2012, 02:03 PM |#1120  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Hi , DjSound can you tell me what can I do to have Nav bar like in this screenshot ?
I don't have that shortcut to WIFI , BT, GPS etc m I have only Date and shortcut to Settings.... Please tell me how can I have thats shortcuts like on the screenshot .
And thanks for you're great Rom !
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android 4.0.3, android 4.0.4, aroma, galaxy s, i9000, ics, tiramisu
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes