Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,426 Members 53,798 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: CNA stop Developping. On what porting, should be based the Next Tiramisu?
AOKP 199 45.96%
Dark Knight 33 7.62%
Slim ICS 79 18.24%
CM9 130 30.02%
Other Tell me 20 4.62%
CNA (no new updates) 8 1.85%
Gummy 8 1.85%
Multiple Choice Poll. Voters: 433. You may not vote on this poll

[ICS ROM]Tiramisu+ I.C.E.A.G.E. V.1.9.6 I'M DIFFERENT![CWM FileManager][AROMA][OTA]

Tip us?
 
olarf
Old
#1221  
olarf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 276
Posts: 651
Join Date: Feb 2012
Location: Cologne
Quote:
Originally Posted by DjSound View Post
eh.. perfection is hard to achieve but i'll try
I expect you are already perfect and this rom too Now i see you are just a human

My phone works again, it was strange and i have no idea why i cant get my Provider. Now everything works PERFECT as before and i have a 2 days business meeting in front where i need my phone a lot.

Sent from my GT-I9000 using xda premium

Samsung GT-I9295 - CM11 - apex launcher pro
 
VladaP85
Old
(Last edited by VladaP85; 10th May 2012 at 01:12 AM.)
#1222  
VladaP85's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 189
Join Date: Sep 2010
Location: Novi Sad
Quote:
Originally Posted by DjSound View Post
for the ram maybe you had to change your lmk
Lmk is low memory killer right? You meen to install some memory optimizer or there is that option in settings?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
 
Code124Y
Old
#1223  
Code124Y's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 194
Posts: 875
Join Date: Oct 2010
Location: georgetown

 
DONATE TO ME
can you make a "do nothing" for the last page selection inside the amora installer? because some people like me or some time.. user may need only change modem or kernel... but wanna keep some apps updated instead of the installer older apps.. because when time to install... the apps i already got and yet the installer will take time to reinstall it all over again...
cheer...

Sent from my GT-I9000 with tiramisu 1.9.6 with semaphore 1.1.1s
The Following User Says Thank You to Code124Y For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
satish619chandar
Old
#1224  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 25
Join Date: Mar 2012
Default Again!

Hello guys

Again, one doubt.. How to update to 1.9.6 from 1.9.5 without changing my current settings and existing apps please..
 
marcelogabriel
Old
#1225  
marcelogabriel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 116
Join Date: Jun 2011
Location: Caracas
It is me or 1.9.6 installation is a nigthmare?
Cannot get it works well in anyway.
Problem with screen rotation, modem doesnt work in spite that am using the same as always, random hangs (dark screen). Wipe everything, wipe again after installation, the only thing that I have not tried is an eraser on the screen...LOL.
Well, trying again.
 
K4P1
Old
#1226  
K4P1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 77
Posts: 327
Join Date: Sep 2010
Location: Rovaniemi
Hi!
Is it possible to add support for speed dialing and contact image size bigger than 256*256 to this dialer or should I use other dialer?
 
DjSound
Old
#1227  
DjSound's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 883
Posts: 738
Join Date: Sep 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by VladaP85 View Post
Lmk is low memory killer right? You meen to install some memory optimizer or there is that option in settings?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Yes.

What kernel you use? With semaphore simply use semaphore app





Quote:
Originally Posted by marcelogabriel View Post
It is me or 1.9.6 installation is a nigthmare?
Cannot get it works well in anyway.
Problem with screen rotation, modem doesnt work in spite that am using the same as always, random hangs (dark screen). Wipe everything, wipe again after installation, the only thing that I have not tried is an eraser on the screen...LOL.
Well, trying again.



mmm i think are just you. For me no problem with installation.


Quote:
Originally Posted by K4P1 View Post
Hi!
Is it possible to add support for speed dialing and contact image size bigger than 256*256 to this dialer or should I use other dialer?
Have you tried exdialer?

Inviato dal mio GT-I9000 con Tapatalk 2


If I've been helpful, or do you like what I do, you can thank me and helping with a BEER you will give me more desire to work and more quickly!


And Remember!


The only Real Custom Rom will always be:


The Following User Says Thank You to DjSound For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
VladaP85
Old
#1228  
VladaP85's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 189
Join Date: Sep 2010
Location: Novi Sad
Quote:
Originally Posted by DjSound View Post
Yes.

What kernel you use? With semaphore simply use semaphore app

Inviato dal mio GT-I9000 con Tapatalk 2
I use Midnight kernel.
And one more thing, USB file transfer is slow,write is about 2.5 MB/s, that has never been so slow for internal or external SD card. I done AnTuTu Benchmark test and there is SD card w/r(9.1MB/s / 15.1MB/s) and IO is 385...
 
phil_greg2001
Old
#1229  
phil_greg2001's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 81
Posts: 290
Join Date: Oct 2010
Location: Paris
Really great job DjSound

Plz, could you add Go Launcher ?...

Many thanks,
 
Code124Y
Old
#1230  
Code124Y's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 194
Posts: 875
Join Date: Oct 2010
Location: georgetown

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by phil_greg2001 View Post
Really great job DjSound

Plz, could you add Go Launcher ?...

Many thanks,
i dont think so... when it come to more widget... lag as well...

Sent from my GT-I9000 with tiramisu 1.9.6 with semaphore 1.1.1s

Tags
android 4.0.3, android 4.0.4, aroma, galaxy s, i9000, ics, tiramisu
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes