5,600,292 Members 35,992 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[discussion/faq] codename rom

Tip us?
 
afinch1992
Old
#191  
afinch1992's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 234
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by elliwigy View Post
Amazing! I came from stock rooted with fc18 cwm repack.. used calks format all, flashed, this rom, gapps 3/17, and then fc18 modem and have absolutely no issues except can't set lock screen wallpaper, it fc's settings.. store, and all settings I played with work.. benchmark got 3600 but quadrant still only sees 1 core.. also can't send SMS :-/


Sent from my SPH-D710 using XDA
im not sure about the sms, but the lockscreen wallpaper is a known issue. It should show your current homescreen wallpaper tho.
Sprint Galaxy Note II
Rom: Whompasaurus 2.0
 
BigJPNut
Old
#192  
BigJPNut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 421
Posts: 1,515
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by cidica View Post
Hrm some of the reboot options from Alpha 1 are gone. Used to have restart and stuff like that but now it's just reboot/recovery
Go to system settings/interface/power menu.

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

Quote:
Originally Posted by afinch1992 View Post
im not sure about the sms, but the lockscreen wallpaper is a known issue. It should show your current homescreen wallpaper tho.
Think he meant MMS...borked for me too. Work around for now is GOSMS, which rocks anyway!
 
cidica
Old
#193  
cidica's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 482
Posts: 1,957
Join Date: Aug 2008
Location: Seattle, Wa
Quote:
Originally Posted by BigJPNut View Post
Go to system settings/interface/power menu.
Oh I know where it is and it's all on. But there are still setting missing on my end.
You're messing with my Zen thing man.
Carrier: Sprint / Unlimited Everything
Phone: SGS4
Rom: Stock 4.3
 
BigJPNut
Old
#194  
BigJPNut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 421
Posts: 1,515
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by elliwigy View Post
http://www.youtube.com/watch?v=E5XPYosIwb8&sns=em

Screencast if anyone cares to see it :)

Sent from my SPH-D710 using XDA
Hmmm, video is private lol
 
Pheno.menon
Old
(Last edited by Pheno.menon; 22nd March 2012 at 06:18 AM.)
#195  
Pheno.menon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 159
Posts: 1,072
Join Date: Aug 2010
Location: San Jose
Any chance we could get the statusbar weather and data disable (on screen off) portions of AOKP added into Codename? Love those features.
 
elliwigy
Old
#196  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 290
Posts: 1,425
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by BigJPNut View Post
Hmmm, video is private lol
Weird.. it shouldn't be lol https://www.youtube.com/watch?v=E5XP...e_gdata_player

Sent from my SPH-D710 using XDA
 
BigJPNut
Old
#197  
BigJPNut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 421
Posts: 1,515
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by cidica View Post
Oh I know where it is and it's all on. But there are still setting missing on my end.
Must be speaking of the restart option? Yea I noticed that too.
 
jlgreen531
Old
#198  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 50
Join Date: Nov 2008
I am getting application not installed. I have the .apk on my phone. I have mounted the sdcard to the PC and that was a no go. I took the sd card out of my phone, and it still didn't work. Any other ideas. Mounting it on AOKP did the trick, but not this time.
 
elliwigy
Old
#199  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 290
Posts: 1,425
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by jlgreen531 View Post
I am getting application not installed. I have the .apk on my phone. I have mounted the sdcard to the PC and that was a no go. I took the sd card out of my phone, and it still didn't work. Any other ideas. Mounting it on AOKP did the trick, but not this time.
??

Sent from my SPH-D710 using XDA
 
BigJPNut
Old
#200  
BigJPNut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 421
Posts: 1,515
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by jlgreen531 View Post
I am getting application not installed. I have the .apk on my phone. I have mounted the sdcard to the PC and that was a no go. I took the sd card out of my phone, and it still didn't work. Any other ideas. Mounting it on AOKP did the trick, but not this time.
Not getting that at all on the Codename Nightly. The only fix I can think of woulld be to delete the apk, mount usb to pc, and try to reinstall.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes