Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[discussion/faq] codename rom

OP cidica

22nd March 2012, 06:49 AM   |  #191  
afinch1992's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
234 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by elliwigy

Amazing! I came from stock rooted with fc18 cwm repack.. used calks format all, flashed, this rom, gapps 3/17, and then fc18 modem and have absolutely no issues except can't set lock screen wallpaper, it fc's settings.. store, and all settings I played with work.. benchmark got 3600 but quadrant still only sees 1 core.. also can't send SMS :-/


Sent from my SPH-D710 using XDA

im not sure about the sms, but the lockscreen wallpaper is a known issue. It should show your current homescreen wallpaper tho.
22nd March 2012, 06:52 AM   |  #192  
BigJPNut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 453
 
1,595 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by cidica

Hrm some of the reboot options from Alpha 1 are gone. Used to have restart and stuff like that but now it's just reboot/recovery

Go to system settings/interface/power menu.

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

Quote:
Originally Posted by afinch1992

im not sure about the sms, but the lockscreen wallpaper is a known issue. It should show your current homescreen wallpaper tho.

Think he meant MMS...borked for me too. Work around for now is GOSMS, which rocks anyway!
22nd March 2012, 06:53 AM   |  #193  
cidica's Avatar
OP Senior Member
Flag Seattle, Wa
Thanks Meter: 488
 
1,977 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by BigJPNut

Go to system settings/interface/power menu.

Oh I know where it is and it's all on. But there are still setting missing on my end.
22nd March 2012, 06:53 AM   |  #194  
BigJPNut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 453
 
1,595 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by elliwigy

http://www.youtube.com/watch?v=E5XPYosIwb8&sns=em

Screencast if anyone cares to see it :)

Sent from my SPH-D710 using XDA

Hmmm, video is private lol
22nd March 2012, 06:56 AM   |  #195  
Pheno.menon's Avatar
Senior Member
Flag San Jose
Thanks Meter: 194
 
1,156 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Any chance we could get the statusbar weather and data disable (on screen off) portions of AOKP added into Codename? Love those features.
Last edited by Pheno.menon; 22nd March 2012 at 07:18 AM.
22nd March 2012, 07:30 AM   |  #196  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 1,172
 
2,681 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BigJPNut

Hmmm, video is private lol

Weird.. it shouldn't be lol https://www.youtube.com/watch?v=E5XP...e_gdata_player

Sent from my SPH-D710 using XDA
22nd March 2012, 07:58 AM   |  #197  
BigJPNut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 453
 
1,595 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by cidica

Oh I know where it is and it's all on. But there are still setting missing on my end.

Must be speaking of the restart option? Yea I noticed that too.
22nd March 2012, 07:58 AM   |  #198  
Member
Thanks Meter: 2
 
52 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
I am getting application not installed. I have the .apk on my phone. I have mounted the sdcard to the PC and that was a no go. I took the sd card out of my phone, and it still didn't work. Any other ideas. Mounting it on AOKP did the trick, but not this time.
22nd March 2012, 08:08 AM   |  #199  
elliwigy's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 1,172
 
2,681 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jlgreen531

I am getting application not installed. I have the .apk on my phone. I have mounted the sdcard to the PC and that was a no go. I took the sd card out of my phone, and it still didn't work. Any other ideas. Mounting it on AOKP did the trick, but not this time.

??

Sent from my SPH-D710 using XDA
22nd March 2012, 08:12 AM   |  #200  
BigJPNut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 453
 
1,595 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by jlgreen531

I am getting application not installed. I have the .apk on my phone. I have mounted the sdcard to the PC and that was a no go. I took the sd card out of my phone, and it still didn't work. Any other ideas. Mounting it on AOKP did the trick, but not this time.

Not getting that at all on the Codename Nightly. The only fix I can think of woulld be to delete the apk, mount usb to pc, and try to reinstall.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes