FORUMS

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

[Unofficial][ICS 4.0.4]CyanogenMod 9[LGP500]

964 posts
Thanks Meter: 7,407
 
By lupohirp, Recognized Developer on 21st March 2012, 06:52 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
22nd March 2012, 12:15 PM |#101  
DJBhardwaj's Avatar
Recognized Contributor
Flag Delhi
Thanks Meter: 1,964
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MALROTH

Yes, I'm using VodafoneIT 128k

Have you tried flashing the funnysimfix ?
Look at the post #1 of old thread. Lupo might have linked

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
 
 
22nd March 2012, 12:25 PM |#102  
cristi_bostan2005's Avatar
Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 23
 
Donate to Me
More
Question set data limit
Can't we set data limit in settings?
22nd March 2012, 12:34 PM |#103  
DJBhardwaj's Avatar
Recognized Contributor
Flag Delhi
Thanks Meter: 1,964
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cristi_bostan2005

Can't we set data limit in settings?

No

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
22nd March 2012, 12:36 PM |#104  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
don't know if this bug is know but just to let u guys know that
there is now way to control media volume....volume rocker keeps on selecting ringer volume even if song is playing and can't even change from sound settings
22nd March 2012, 12:39 PM |#105  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
im from the philippines funny sim working here,im using right now
22nd March 2012, 12:40 PM |#106  
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 56
 
Donate to Me
More
Just a question, does changing LCD Density work or not?
22nd March 2012, 12:47 PM |#107  
DJBhardwaj's Avatar
Recognized Contributor
Flag Delhi
Thanks Meter: 1,964
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by perseus0807

Just a question, does changing LCD Density work or not?

Not concerned with ROM.
But i never tried.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
22nd March 2012, 12:48 PM |#108  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
not yet i think....coz no menu for changing density of display
22nd March 2012, 12:54 PM |#109  
DJBhardwaj's Avatar
Recognized Contributor
Flag Delhi
Thanks Meter: 1,964
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by watusi

not yet i think....coz no menu for changing density of display

I guess, he is talking about the famous app "LCD Density Changer"

Sent from my LG-P500 using Tapatalk
22nd March 2012, 01:07 PM |#110  
Senior Member
Flag Ghaziabad
Thanks Meter: 72
 
More
Quote:
Originally Posted by DJoptimus-One

I guess, he is talking about the famous app "LCD Density Changer"

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Dj will you please ask members to ask their queries in general section
And please stop answering general questions here
This new thread was made to keep it clean and only post Rom bugs
But everyone is busy posting "this Rom is great, very beautiful and something like that
You can do the same only by pressing thanks button and it is very easy then typing lines

After a week this thread will mess up too like the previous one

It is my kind request to everyone to keep off topic out of this thread and help devs
Sorry if someone got hurt
:thumbup:
Sent Via Optimus One
The Following 9 Users Say Thank You to Abhiroxx For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes