FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[Unofficial][ICS 4.0.4]CyanogenMod 9[LGP500]

964 posts
Thanks Meter: 7,407
 
By lupohirp, Recognized Developer on 21st March 2012, 06:52 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
23rd March 2012, 09:19 PM |#241  
angelgzg's Avatar
Senior Member
Flag Maracay
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by Exedion

I having experiencing a strage bug: when i flash (very clean) the rom, in the first boot, the phone work very well, in the notification bar appears the carrier label (Digitel) and in apn all work very well, but when i reboot, the carrier label says "no service" and the apn can't be edited...

other bug: when i put the font size in small, the phone get more fast and touch resposive!


The Digitel NPC only in a few ROM's fine, I hope Lupho check by default comes with (gprsweb.digitel.com.ve) so it does not work because the right is (gprsweb.digitel.ve) I hope you take into account, the ROM NightlyFour sorted out ...
 
 
23rd March 2012, 09:50 PM |#242  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by angelgzg

The Digitel NPC only in a few ROM's fine, I hope Lupho check by default comes with (gprsweb.digitel.com.ve) so it does not work because the right is (gprsweb.digitel.ve) I hope you take into account, the ROM NightlyFour sorted out ...

Yes but you are talking abount APN, that is not the problem, is the operator label and some times the APN (like funny sims) is not editing, is a minor bug but is annyoning see "No Service" every time
23rd March 2012, 10:21 PM |#243  
angelgzg's Avatar
Senior Member
Flag Maracay
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by Exedion

Yes but you are talking abount APN, that is not the problem, is the operator label and some times the APN (like funny sims) is not editing, is a minor bug but is annyoning see "No Service" every time

If this error is also present in the notification bar just wanted to highlight the other I think is happening with the 128K SIM'm not entirely sure
23rd March 2012, 10:24 PM |#244  
Arjen's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Musselkanaal
Thanks Meter: 5,950
 
More
Quote:
Originally Posted by angelgzg

The Digitel NPC only in a few ROM's fine, I hope Lupho check by default comes with (gprsweb.digitel.com.ve) so it does not work because the right is (gprsweb.digitel.ve) I hope you take into account, the ROM NightlyFour sorted out ...

You can put the apn list from nightlyfour in your rom and see if problem is gone.

Sent from my LG-P500 using XDA
23rd March 2012, 10:32 PM |#245  
Member
Flag Ternopil
Thanks Meter: 10
 
More
I've found an interesting thing - the gallery work to me only when I turn on data, and starts every time, when I turn off data - I have black screen in gallery. With wifi turning on/off gallery doesn't work....
23rd March 2012, 10:33 PM |#246  
angelgzg's Avatar
Senior Member
Flag Maracay
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by _Arjen_

You can put the apn list from nightlyfour in your rom and see if problem is gone.

Sent from my LG-P500 using XDA

As the list of APN sack of that ROM.? I have added manually but it would be good if you come correct default
23rd March 2012, 10:55 PM |#247  
adfad666's Avatar
Recognized Developer
Flag Olomouc
Thanks Meter: 4,310
 
Donate to Me
More
Lupo, I had some problems with your new libaudio folder, errors to do with QCELP and EVRC in AudioHardware.cpp. I commented out the offending code and it has built fine.

Google told me that QCELP and EVRC are used only on CDMA networks, and in some old types of ringtones, so it's safe to remove all of the code that references these two things.

Just look at your commit "new CAF ICS Audio HAL for msm7x27 chipsets" and revert the #ifdef WITH_QCOM_SPEECH additions (keep the AMR_NB parts, like it was before) and remove the case AudioSystem::EVRC: and case AudioSystem::QCELP: functions.

Now to flash my own test KANG
The Following 11 Users Say Thank You to adfad666 For This Useful Post: [ View ]
23rd March 2012, 11:54 PM |#248  
Senior Member
Thanks Meter: 94
 
More
Quote:
Originally Posted by Exedion

other bug: when i put the font size in small, the phone get more fast and touch resposive!

Placebo just tried no difference.

Sent from my LG-P500 using XDA
24th March 2012, 12:32 AM |#249  
adfad666's Avatar
Recognized Developer
Flag Olomouc
Thanks Meter: 4,310
 
Donate to Me
More
Unfortunately it didn't work

It wouldn't go past the lg logo and adb / logcat didn't work so I couldn't see any error, is there something still missing from your current repo?
The Following 6 Users Say Thank You to adfad666 For This Useful Post: [ View ]
24th March 2012, 04:29 AM |#250  
doppelgänger's Avatar
Member
Flag kottayam
Thanks Meter: 32
 
More
Same as what I got from compiling from fresh sources. I think maybe if u swap boot image from lupo kang it may work haven't tried

Sent from my LG-P500 using XDA
Last edited by doppelgänger; 24th March 2012 at 04:32 AM.
24th March 2012, 05:11 AM |#251  
RockR172's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,518
 
More
Quote:
Originally Posted by adfad666

Unfortunately it didn't work

It wouldn't go past the lg logo and adb / logcat didn't work so I couldn't see any error, is there something still missing from your current repo?

Using boot.img from latest kang takes you past that logo...
My AOSP bootloops with new sources though...

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2 Beta-3

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes