FORUMS

SuperSU Beta Updates With Minor Fix For Galaxy S6

ChainFire’s root permissions app SuperSU has updated to v.2.49 to fix audits on … more

LG G4 Day Event Coverage: Specs, Features, Design & More!

LG has been teasing us with a countdown for a while now, and today it reached … more

Xposed Modules to Modify Email – XDA Xposed Tuesday

Even though we have Dropbox and other ways to share files, people still want … more

Google Teaches You to Use Wear Gestures

Now that the Watch Urbane is out with the latest firmware, we have new information regarding the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Nook Simple Touch -> Nook Multi Touch [Screensaver Locking Issue Explanation Added]

3rd April 2012, 04:55 PM |#51  
Senior Member
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 31
 
More
I was about to comment on that unwanted "feature". Since yesterday evening, I had to reboot twice in order to get out of the screensaver. If I pressed the on button, it would change to another screensaver, which is normal behavior, but it wouldn' come out of the screensaver, it doesn't matter how many times or how long I waited for it to respond.
 
 
3rd April 2012, 10:09 PM |#52  
Member
Flag Anzali
Thanks Meter: 5
 
More
cp: not found
Quote:
Originally Posted by arkusuma

If you can do ADB into your nook (i.e. using adbWireless):

adb connect <nook-ip-address>
adb push uImage /media
adb shell

mkdir /media/boot
mount -t vfat /dev/block/mmcblk0p1 /media/boot
cp /media/uImage /media/boot
umount /media/boot
rmdir /media/boot
rm /media/uImage

there is not " cp " command in system/bin on my nook . I use " cat " command instead it:

cat /media/uImage > /media/boot/uImage

does " cp " command exist in your device ?
Last edited by hshsh; 4th April 2012 at 01:48 PM.
The Following User Says Thank You to hshsh For This Useful Post: [ View ]
4th April 2012, 11:34 AM |#53  
Member
SIN city
Thanks Meter: 3
 
More
Tried this today. Installation worked without problems on 1.1.2.

But honestly, for reading PDFs I don't find it too useful, because the screen resolution of the NST is rather low, and without anti-aliasing text will look horrific.

Of course, if it were possible to make this activate automatically only while dragging/panning/zooming as discussed above, then it might become an awesome hack.
4th April 2012, 12:52 PM |#54  
Renate NST's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Boston
Thanks Meter: 857
 
More
Quote:
Originally Posted by hshsh

does "cp" command exist in your device ?

cp is not stock Nook.
You can get it with busybox

Personally, I just:

Code:
adb shell
mount -o rw,remount rootfs /
mkdir /boot
mount -t vfat /dev/block/mmcblk0p1 /boot
^C
adb push uImage /boot/
The Following User Says Thank You to Renate NST For This Useful Post: [ View ]
4th April 2012, 01:33 PM |#55  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by fufutos

I've used XWFull and everything gone all right. Don't forget to install noRefreshToggle, it's the perfect match for multitouch

Hey,

I tought it was incuded in the zip ... seems that I was wrong again

So ... thanks for your help, everything works now. It is not perfect for viewing scanned pdf but it is o.k.
and now i can lend book of my library without using the laptop - perfect!

Thanks again!
4th April 2012, 03:46 PM |#56  
Senior Member
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 31
 
More
rhhd,

The quality of the zoom depends on the program you are using (I use ezpdf, which shows always great results) and the quality of the pdf file you use. If it was printed with lower resolution (100 dpi or less), it won't look good even on a 10" tablet.
Files from my MBA or the ones that I scan myself (using at least 200 dpi) always look pretty sharp.
4th April 2012, 03:49 PM |#57  
Member
SIN city
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by apeine

rhhd,

The quality of the zoom depends on the program you are using (I use ezpdf, which shows always great results) and the quality of the pdf file you use. If it was printed with lower resolution (100 dpi or less), it won't look good even on a 10" tablet.
Files from my MBA or the ones that I scan myself (using at least 200 dpi) always look pretty sharp.

Sorry I realized I posted this on the wrong thread.

I was refering to NoRefresh. This makes the screen 1-bit and then things look really bad, even documents with "infinite" resolution due to vector format, e.g. documents originating from (La)TeX (which are most of the documents I use).

Of course this is not the fault of multitouch, but only of NoRefresh.
5th April 2012, 02:29 AM |#58  
OP Member
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by rhhd

Sorry I realized I posted this on the wrong thread.

I was refering to NoRefresh. This makes the screen 1-bit and then things look really bad, even documents with "infinite" resolution due to vector format, e.g. documents originating from (La)TeX (which are most of the documents I use).

Of course this is not the fault of multitouch, but only of NoRefresh.

For this reason, I am developing a NoRefresh-When-Dragging app now. But still in progress.
5th April 2012, 03:35 AM |#59  
Senior Member
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 31
 
More
My STR worked fine since last reboot (2nd after installing multitouch), but a couple of minutes ago the screen became irresponsive again. Had to reboot.
Any hint on what may be the reason? Anyone?
5th April 2012, 05:20 AM |#60  
OP Member
Thanks Meter: 31
 
More
I heard about this, but for me, I didn't try that.
Anyone would check if there are any error log?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nook Touch General by ThreadRank