Thread Closed

[KERNEL][RECOVERY](lock/unlock)"kCernels" & reCovery zips for all ROM(fxp/stock etc)

4th April 2012, 09:28 PM   |  #141  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,026
 
1,857 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by championswimmer

will merge sio soon

Sent from my X10S using xda premium

yo champ , i tried to delete the file ar6000 and wifi.ko and replace it with your wifi module tru explorer,and fix the permission after that yes it works fine after replacing 2 of em ,but the problem is when u reboot ur phone , the wifi error came back? i can confirm this, that is working fine as long you dont reboot eh..
Last edited by Repulsa; 4th April 2012 at 09:32 PM.
4th April 2012, 10:02 PM   |  #142  
Quote:
Originally Posted by Repulsa

yo champ , i tried to delete the file ar6000 and wifi.ko and replace it with your wifi module tru explorer,and fix the permission after that yes it works fine after replacing 2 of em ,but the problem is when u reboot ur phone , the wifi error came back? i can confirm this, that is working fine as long you dont reboot eh..

which ROM?

Sent from my X10S using xda premium
4th April 2012, 10:14 PM   |  #143  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,026
 
1,857 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by championswimmer

which ROM?

Sent from my X10S using xda premium

M&M @ champ
5th April 2012, 02:14 AM   |  #144  
zackwire's Avatar
Senior Member
Flag Joinville - SC
Thanks Meter: 67
 
201 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Lagfree governor would BE great...pleeeeeease.

Sent from my X10i using XDA
5th April 2012, 02:47 AM   |  #145  
M&Mao's Avatar
Senior Member
Flag ShanDong
Thanks Meter: 107
 
172 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by championswimmer

which ROM?

Sent from my X10S using xda premium

yes,It seems M&M's rom have this problem

Here is what I find

First of all, M&M's rom just need one file to fix wifi issue,juse ar6000.ko (wifi.ko is exectly same as ar6000.ko file)

and by replace ar6000.ko with rootexplorer,wifi works perfect before reboot

but, after reboot , wifi goer wrong again,and if replace ar6000.ko again,then WiFi work fine, but after reboot, error get back

so, the problem happen during system reboot.
and I manuly get FC the force reboot the system then WiFi still works fine.

It seems system replace ra6000.ko file(243kb) to original ra6000.ko(263kb) everytime system shut down.

so the problem is where is the original ra6000.ko file come from(we already replace the current one),it may have some backup in system?

hope this could help~

after all,you did a great work championswimmer

best regards
5th April 2012, 06:40 AM   |  #146  
Quote:
Originally Posted by M&Mao

yes,It seems M&M's rom have this problem

Here is what I find

First of all, M&M's rom just need one file to fix wifi issue,juse ar6000.ko (wifi.ko is exectly same as ar6000.ko file)

and by replace ar6000.ko with rootexplorer,wifi works perfect before reboot

but, after reboot , wifi goer wrong again,and if replace ar6000.ko again,then WiFi work fine, but after reboot, error get back

so, the problem happen during system reboot.
and I manuly get FC the force reboot the system then WiFi still works fine.

It seems system replace ra6000.ko file(243kb) to original ra6000.ko(263kb) everytime system shut down.

so the problem is where is the original ra6000.ko file come from(we already replace the current one),it may have some backup in system?

hope this could help~

after all,you did a great work championswimmer

best regards

is there.a file called /module/ar6000.ko ?

/module folder which you'll find in root and not.the one inside lib

Sent from my X10S using xda premium
The Following User Says Thank You to championswimmer For This Useful Post: [ View ]
5th April 2012, 06:44 AM   |  #147  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,026
 
1,857 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by championswimmer

is there.a file called /module/ar6000.ko ?

/module folder which you'll find in root and not.the one inside lib

Sent from my X10S using xda premium

yes there is :P so there's 2 ar6000 in different folder's which is the one when u open explorer and the one inside lib
5th April 2012, 07:06 AM   |  #148  
angelnaina's Avatar
Senior Member
Flag New-Delhi
Thanks Meter: 218
 
197 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Repulsa

yes there is :P so there's 2 ar6000 in different folder's which is the one when u open explorer and the one inside lib

Same here

Sent from my X10i using xda premium
5th April 2012, 07:19 AM   |  #149  
M&Mao's Avatar
Senior Member
Flag ShanDong
Thanks Meter: 107
 
172 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by championswimmer

is there.a file called /module/ar6000.ko ?

/module folder which you'll find in root and not.the one inside lib

Sent from my X10S using xda premium

LOL....

Just fixed it.No Wi-Fi issue any more

Hope Champ doesn't mind that I change the boot screen logo(go back to FXP signature,no personal signature)

Any one use M&M's rom may try this now(I havn't test other rom yet):

http://www.box.com/s/72c62a1abc7796a9546a

Just flash it vis FlashTool,no fix needed

Huge thanks to championswimmer

you're the best
The Following 4 Users Say Thank You to M&Mao For This Useful Post: [ View ]
5th April 2012, 07:28 AM   |  #150  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,026
 
1,857 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by M&Mao

LOL....

Just fixed it.No Wi-Fi issue any more

Hope Champ doesn't mind that I change the boot screen logo(go back to FXP signature,no personal signature)

Any one use M&M's rom may try this now(I havn't test other rom yet):

http://www.box.com/s/72c62a1abc7796a9546a

Just flash it vis FlashTool,no fix needed


Huge thanks to championswimmer

you're the best


do you still need the wifi module for this after flashing?

Edit: hmm nvm , flashing the ftf works ,no need any wifi modules=]
Last edited by Repulsa; 5th April 2012 at 07:32 AM.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
championswimmer, doomkernel, kcernel, recovery system, the champ, touch recovery
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes