5,594,564 Members 33,253 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[KERNEL][RECOVERY](lock/unlock)"kCernels" & reCovery zips for all ROM(fxp/stock etc)

Tip us?
 
Repulsa
Old
(Last edited by Repulsa; 4th April 2012 at 09:32 PM.)
#141  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1443
Posts: 1,614
Join Date: Nov 2010
Location: Your Mom's crib

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by championswimmer View Post
will merge sio soon

Sent from my X10S using xda premium
yo champ , i tried to delete the file ar6000 and wifi.ko and replace it with your wifi module tru explorer,and fix the permission after that yes it works fine after replacing 2 of em ,but the problem is when u reboot ur phone , the wifi error came back? i can confirm this, that is working fine as long you dont reboot eh..
 
championswimmer
Old
#142  
championswimmer's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 7230
Posts: 4,822
Join Date: Oct 2011
Location: Delhi College of Engineering (Delhi Technological University)

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Repulsa View Post
yo champ , i tried to delete the file ar6000 and wifi.ko and replace it with your wifi module tru explorer,and fix the permission after that yes it works fine after replacing 2 of em ,but the problem is when u reboot ur phone , the wifi error came back? i can confirm this, that is working fine as long you dont reboot eh..
which ROM?

Sent from my X10S using xda premium
If you like my work, you can donate or buy some of my apps on Play Store

CONTRIBUTIONS :
AOKP | TWRPXperia | Kernel Kitchen| TWRP Xperia (Legacy) | Xperia X10

My sources on github
List of donators

Phones
Xperia :: tipo . X10 . J . S . V . SP . ZR . Z . Z1 . Z Ultra . Tablet Z
 
Repulsa
Old
#143  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1443
Posts: 1,614
Join Date: Nov 2010
Location: Your Mom's crib

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by championswimmer View Post
which ROM?

Sent from my X10S using xda premium
M&M @ champ
 
zackwire
Old
#144  
zackwire's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 184
Join Date: Mar 2011
Location: Jaraguá do Sul - SC
Lagfree governor would BE great...pleeeeeease.

Sent from my X10i using XDA
Galaxy S4 i9505
Stock Rom XXUEMKE | Stock Kernel

 
M&Mao
Old
#145  
M&Mao's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 172
Join Date: Feb 2012
Location: ShanDong
Quote:
Originally Posted by championswimmer View Post
which ROM?

Sent from my X10S using xda premium
yes,It seems M&M's rom have this problem

Here is what I find

First of all, M&M's rom just need one file to fix wifi issue,juse ar6000.ko (wifi.ko is exectly same as ar6000.ko file)

and by replace ar6000.ko with rootexplorer,wifi works perfect before reboot

but, after reboot , wifi goer wrong again,and if replace ar6000.ko again,then WiFi work fine, but after reboot, error get back

so, the problem happen during system reboot.
and I manuly get FC the force reboot the system then WiFi still works fine.

It seems system replace ra6000.ko file(243kb) to original ra6000.ko(263kb) everytime system shut down.

so the problem is where is the original ra6000.ko file come from(we already replace the current one),it may have some backup in system?

hope this could help~

after all,you did a great work championswimmer

best regards
 
championswimmer
Old
#146  
championswimmer's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 7230
Posts: 4,822
Join Date: Oct 2011
Location: Delhi College of Engineering (Delhi Technological University)

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by M&Mao View Post
yes,It seems M&M's rom have this problem

Here is what I find

First of all, M&M's rom just need one file to fix wifi issue,juse ar6000.ko (wifi.ko is exectly same as ar6000.ko file)

and by replace ar6000.ko with rootexplorer,wifi works perfect before reboot

but, after reboot , wifi goer wrong again,and if replace ar6000.ko again,then WiFi work fine, but after reboot, error get back

so, the problem happen during system reboot.
and I manuly get FC the force reboot the system then WiFi still works fine.

It seems system replace ra6000.ko file(243kb) to original ra6000.ko(263kb) everytime system shut down.

so the problem is where is the original ra6000.ko file come from(we already replace the current one),it may have some backup in system?

hope this could help~

after all,you did a great work championswimmer

best regards
is there.a file called /module/ar6000.ko ?

/module folder which you'll find in root and not.the one inside lib

Sent from my X10S using xda premium
If you like my work, you can donate or buy some of my apps on Play Store

CONTRIBUTIONS :
AOKP | TWRPXperia | Kernel Kitchen| TWRP Xperia (Legacy) | Xperia X10

My sources on github
List of donators

Phones
Xperia :: tipo . X10 . J . S . V . SP . ZR . Z . Z1 . Z Ultra . Tablet Z
The Following User Says Thank You to championswimmer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Repulsa
Old
#147  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1443
Posts: 1,614
Join Date: Nov 2010
Location: Your Mom's crib

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by championswimmer View Post
is there.a file called /module/ar6000.ko ?

/module folder which you'll find in root and not.the one inside lib

Sent from my X10S using xda premium
yes there is :P so there's 2 ar6000 in different folder's which is the one when u open explorer and the one inside lib
 
angelnaina
Old
#148  
angelnaina's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 218
Posts: 195
Join Date: Jan 2012
Location: New-Delhi
Quote:
Originally Posted by Repulsa View Post
yes there is :P so there's 2 ar6000 in different folder's which is the one when u open explorer and the one inside lib
Same here

Sent from my X10i using xda premium
If you appreciate my work ,plz don't hesitate to hit Thanks..

http://mycolorscreen.com/angelnaina/

http://img407.imageshack.us/img407/4945/samsunggalaxys3ting.jpg

GS3...love it..
 
M&Mao
Old
#149  
M&Mao's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 172
Join Date: Feb 2012
Location: ShanDong
Quote:
Originally Posted by championswimmer View Post
is there.a file called /module/ar6000.ko ?

/module folder which you'll find in root and not.the one inside lib

Sent from my X10S using xda premium
LOL....

Just fixed it.No Wi-Fi issue any more

Hope Champ doesn't mind that I change the boot screen logo(go back to FXP signature,no personal signature)

Any one use M&M's rom may try this now(I havn't test other rom yet):

http://www.box.com/s/72c62a1abc7796a9546a

Just flash it vis FlashTool,no fix needed

Huge thanks to championswimmer

you're the best
The Following 4 Users Say Thank You to M&Mao For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Repulsa
Old
(Last edited by Repulsa; 5th April 2012 at 07:32 AM.)
#150  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1443
Posts: 1,614
Join Date: Nov 2010
Location: Your Mom's crib

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by M&Mao View Post
LOL....

Just fixed it.No Wi-Fi issue any more

Hope Champ doesn't mind that I change the boot screen logo(go back to FXP signature,no personal signature)

Any one use M&M's rom may try this now(I havn't test other rom yet):

http://www.box.com/s/72c62a1abc7796a9546a

Just flash it vis FlashTool,no fix needed


Huge thanks to championswimmer

you're the best

do you still need the wifi module for this after flashing?

Edit: hmm nvm , flashing the ftf works ,no need any wifi modules=]

Tags
championswimmer, doomkernel, kcernel, recovery system, the champ, touch recovery
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes