FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Official AT&T Vivid ICS RUU from HTC

2,574 posts
Thanks Meter: 918
 
By c5satellite2, Senior Member on 26th March 2012, 12:38 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
http://dl3.htc.com/application/htc_v....502.56_US.exe



Sent from my Inspire 4G using XDA
The Following 8 Users Say Thank You to c5satellite2 For This Useful Post: [ View ]
 
 
26th March 2012, 01:49 AM |#2  
Jirv311's Avatar
Senior Member
Flag Johnstown
Thanks Meter: 306
 
More
Downloaded, thank you.
26th March 2012, 03:33 AM |#3  
jscarano's Avatar
Senior Member
Flag Orlando Fl
Thanks Meter: 141
 
More
Im going to lose root after this RUU update?
26th March 2012, 03:49 AM |#4  
Senior Member
Flag Southern Ontario
Thanks Meter: 133
 
More
Exclamation
prerequisite:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1562890


and the AT&T section included...

Last edited by UnicornKaz; 26th March 2012 at 03:52 AM.
26th March 2012, 04:12 AM |#5  
davezaff's Avatar
Senior Member
Flag Outside Philly
Thanks Meter: 45
 
Donate to Me
More
Yes you will lose root and you would also need to relock your bootloader as well.

Sent from my HTC PH39100 using xda premium
26th March 2012, 06:33 PM |#6  
GSLEON3's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag NSA Black Site Whiskey Tango Foxtrot One Niner
Thanks Meter: 1,386
 
Donate to Me
More
MOST IMPORTANTLY!!!

Make sure that if you have a custom recovery that is is updated & double check that it is. Write the version numbers down to confirm, both before & after.

There was an early recovery that could not (CANNOT) be overwritten without flashing a modified PH39IMG file first, then flashing stock or new modified recovery.

If you update with your device with that original recovery, you may be very sorry.
The Following 2 Users Say Thank You to GSLEON3 For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 07:18 PM |#7  
Senior Member
Flag Dunkirk, NY
Thanks Meter: 18
 
More
Ok so I put the ICS that Pirate put up before he got mad and took it down. Doing what I had to do in order to get that on my ohone, does that,mean I'm already set to use this RUU and get the "official" ICS update if I so choose?

Sent from my HTC Vivid using xda premium
26th March 2012, 07:26 PM |#8  
Senior Member
New Jersey
Thanks Meter: 40
 
More
No you need to relock the bootloader in order to use the RUU.
26th March 2012, 07:34 PM |#9  
Senior Member
Flag Dunkirk, NY
Thanks Meter: 18
 
More
Ok that's what I had thought, just all this talk of different recoveries and stuff started to confuse me lol... Thanks for the help

Sent from my HTC PH39100 using xda premium
27th March 2012, 04:11 AM |#10  
mcchico's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Stock Vivid and Beyond ICS
After reading some of the posts - I have a few questions.
I have a stock AT&T Vivid. I believe I can just install the following directly - correct?
http://dl3.htc.com/application/htc_v....502.56_US.exe

Then after upgrade to ICS -- can some one point me to the correct direction to ROOT and SIM UNLOCK the Vivid after I upgrade to ICS?

Thank you!
Wild Child
27th March 2012, 04:44 AM |#11  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Run the ruu...Unsure of which tools exactly are for just rooting youl, have to either call att for a simunlock code or purchase one from online

Quote:
Originally Posted by mcchico

After reading some of the posts - I have a few questions.
I have a stock AT&T Vivid. I believe I can just install the following directly - correct?
http://dl3.htc.com/application/htc_v....502.56_US.exe

Then after upgrade to ICS -- can some one point me to the correct direction to ROOT and SIM UNLOCK the Vivid after I upgrade to ICS?

Thank you!

The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes