FORUMS

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Do You Do Self-Repairs on Your Devices?

As smartphone designs become more and more complex, self-repairs on devices are also becoming … more

Sony Z4 Slips Out of Top 5 Smartphones in Japan

In a bid to streamline its flagship series which had been losing credibility over the … more

Sprint’s New Unlimited Plan with Ridiculous Capped Speeds

The carrier game in the United States is perpetually rushing forward at … more

[ROM] AOKP (4.2.2) (Beta) For the Samsung Epic 4g - 03/06/2013

308 posts
Thanks Meter: 963
 
By Alias8818, Retired Recognized Developer on 26th March 2012, 07:24 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
12th April 2012, 03:39 AM |#721  
mrcollpepper's Avatar
Senior Member
Flag tacoma
Thanks Meter: 370
 
More
Quote:
Originally Posted by Lueoldgregg

How do I get my voicemail to work? I installed the phantom voicemail fix and I dont want to use Google voice because I hate how it tracks my text messages and that I have to press 1 to answer an incoming call... help?

Sent from my SPH-D700 using XDA

And to get rid of the "press1" call setting, log into your computer, go to google> click more> click even more> google voice >settings>uncheck call screen>????>profit!

Sent from my SPH-D700 using xda premium
The Following User Says Thank You to mrcollpepper For This Useful Post: [ View ]
 
 
12th April 2012, 01:04 PM |#722  
ashbuly's Avatar
Senior Member
Flag Niles
Thanks Meter: 31
 
More
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1123103
12th April 2012, 02:10 PM |#723  
toolegit's Avatar
Senior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 70
 
More
I odin'd FC09 over FB15 and had no issues getting it done or the modem taking. Seems to be a little better....
12th April 2012, 04:42 PM |#724  
CASHVILLEBOS's Avatar
Senior Member
Flag Nashville
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by toolegit

I odin'd FC09 over FB15 and had no issues getting it done or the modem taking. Seems to be a little better....

Same here

Sent from my OG Epic using XDA Premium.....
12th April 2012, 05:12 PM |#725  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Ok. having a massive brainfart..
I oden back to FC09 stock.
Downloaded the AOKP build 31 and gapps.

now what? can these be installed with standard recovery?

Also, if I want V6, do I need the update JAR and the scripts? or ? that post from marcusant has no instructions...

Thanks!!
12th April 2012, 05:27 PM |#726  
CASHVILLEBOS's Avatar
Senior Member
Flag Nashville
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by Bigjohn_S

Ok. having a massive brainfart..
I oden back to FC09 stock.
Downloaded the AOKP build 31 and gapps.

now what? can these be installed with standard recovery?

Also, if I want V6, do I need the update JAR and the scripts? or ? that post from marcusant has no instructions...

Thanks!!

Yes they can I recommend the latest CWM5. Yes again you will need all scripts you wish to run via Script Manager you also need the update jar which can be flashed via CWM5 afterwards you DL Script Manager (free) from the Play Store and run the Scripts. Chec out the V6 Supercharger Thread and follow OP instructions should walk you right thru it. Hope this helps....

Sent from my OG Epic using XDA Premium.....
12th April 2012, 05:37 PM |#727  
‹BERô's Avatar
Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,953
 
Donate to Me
More
Lmao no you can't flash stuff with the stock recovery...

Sent from my SPH-D700 using xda premium
12th April 2012, 05:38 PM |#728  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Ok. I need to root the STOCK. Damn, been so long since I've done this.
Thanks. CWM Rom manager tells me it needs root to do the flash of CWM Recovery.
12th April 2012, 06:06 PM |#729  
djjroc007's Avatar
Senior Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 325
 
More
Quote:
Originally Posted by Bigjohn_S

Ok. I need to root the STOCK. Damn, been so long since I've done this.
Thanks. CWM Rom manager tells me it needs root to do the flash of CWM Recovery.

Don't use rom manager. You have Odin cwm5 and the flash super user zip. Qbking77 has a how to video on YouTube.

Sent from my SPH-D700 using XDA
12th April 2012, 06:12 PM |#730  
CASHVILLEBOS's Avatar
Senior Member
Flag Nashville
Thanks Meter: 88
 
More
I deeply apologize for that I knew you couldn't flash with Stock Recovery I was thinking since he was on FC09 he already had a custom recovery my bad man seriously my bad....don't be laughin Big it ain funny lol.

Sent from my OG Epic using XDA Premium.....
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
aokp, da shiz, epiccm, epicmtd, port
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes