FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (Apr 26 – May 2)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Great Camera Hardware, or Software?

Join us in a fun Sunday Debate on phone cameras. Come with your opinions and feel … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 25 – May 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Lollipop Xposed Framework Alpha 4 Released

Good news to all Xposed Framework fans. XDA Senior Recognized … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

CM9 Nightly for P930 is up

27th March 2012, 09:00 PM |#11  
Member
Charlotte,NC
Thanks Meter: 1
 
More
Omg omg omg i am sooooooo excited boooooooyah
 
 
27th March 2012, 09:07 PM |#12  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
here we go!!!!
27th March 2012, 09:08 PM |#13  
Senior Member
New Hyde Park, NY
Thanks Meter: 33
 
More
um how do i use usb storage on cm9?
27th March 2012, 09:11 PM |#14  
Senior Member
Flag Bremerton, WA
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by raytraceme

um how do i use usb storage on cm9?


hmm....never had to...I just use box and dropbox...
27th March 2012, 09:14 PM |#15  
Senior Member
New Hyde Park, NY
Thanks Meter: 33
 
More
i forgot to install gapps so i guess i will just dl it from the browser.
27th March 2012, 09:15 PM |#16  
OP Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by raytraceme

um how do i use usb storage on cm9?

Go to Settings-> Storage->USB computer connection and enable MTP
The Following 2 Users Say Thank You to gmkelly001 For This Useful Post: [ View ]
27th March 2012, 09:16 PM |#17  
kumayam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
More
Quote:
Originally Posted by raytraceme

um how do i use usb storage on cm9?

try this
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1389375
27th March 2012, 09:17 PM |#18  
Senior Member
New Hyde Park, NY
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by gmkelly001

Go to Settings-> Storage->USB computer connection and enable MTP

thx a lot!!!
27th March 2012, 09:31 PM |#20  
Member
Charlotte,NC
Thanks Meter: 1
 
More
Note by default the apn is wap.cingular so you will have to change it to pta if you want let.



Edit: It seems even with an apn change I am unable to get lte. Also I lose data connection frequently.
Last edited by KindaWack; 27th March 2012 at 10:00 PM. Reason: darn spellchecker lte to let
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes