5,595,196 Members 45,203 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help Me About My x10i Stuck on SE Logo

Tip us?
 
x10iznab
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Mar 2012
Default Help Me About My x10i Stuck on SE Logo

To All x10i Developers please help me how to fix this problem o my x10 mobile

i'll try to wipe all data on my x10, format data, format system but before im proceed this im bucking up all my files on my SDcards..
i forgot to restore my buckup files after on my devise it will stuck on SE logo..

can you help me i'll try to flashing but my USB debugging mode is off

help me please
help me please
 
laneyofdeath
Old
#2  
laneyofdeath's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 329
Posts: 1,420
Join Date: Jun 2011
Location: Manchester
Quote:
Originally Posted by x10iznab View Post
To All x10i Developers please help me how to fix this problem o my x10 mobile

i'll try to wipe all data on my x10, format data, format system but before im proceed this im bucking up all my files on my SDcards..
i forgot to restore my buckup files after on my devise it will stuck on SE logo..

can you help me i'll try to flashing but my USB debugging mode is off

help me please
help me please
Use flashtool and flash global generic 2.3.3 firmware. Doesnt matter bout usb debug

Sent from my X10i using XDA
 
afshin_ms
Old
#3  
afshin_ms's Avatar
Member
Thanks Meter 26
Posts: 85
Join Date: Mar 2012
Location: Shiraz
Hi there,
You should use Sony Ericsson update service to return back to stock gingerbread 2.3.3 .
Or maybe you can reboot your phone go to recovery menu and restore your backup from there..

Sent from my X10 using xda premium
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes