Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][SGH-I777][4.0.4] CyanogenMod 9 nightly builds | DISCUSSION THREAD

OP atinm

7th April 2012, 02:10 AM   |  #1001  
dgball's Avatar
Senior Member
Flag Alabama
Thanks Meter: 32
 
112 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by frosty37

I cant send mms messages on the lastest 4-5. I am running uclc2 modem and i have tried all the other modems from the main page and none work. I think it is something with my apn settings but i am not sure what to change. Any suggestion?

Have you tried the apn settings here. There is even a flashable zip.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1576199


Sent from my SGH-I777 using xda premium
Last edited by dgball; 7th April 2012 at 02:39 AM.
The Following User Says Thank You to dgball For This Useful Post: [ View ]
7th April 2012, 02:50 AM   |  #1002  
Senior Member
Thanks Meter: 90
 
947 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Wink
Quote:
Originally Posted by tmckenn2

i dont think you're going to find someone with the no-asserts build... you can do two things, both mentioned on the thread, but ill give you the BOTD bc they are not easily searchable:

1) do as entropy stated not to long ago and delete the asserts from the Meta-inf folder. to do so, use winrar or like archiving program and delete the certs. note that if you unzip to a folder do the work and rezip i believe you will need to resign the .zip which is not an easy task if you dont have the background.

Or use 7zip and unzip. Find Meta-inf/com/google/android and find the updater-script. Open it up with an app called notepad++. Delete the assert(which should be the first few lines) and then save the file. Go back and rezip the whole directory tree from the top and try the flash again.
Last edited by tdamocles; 7th April 2012 at 02:53 AM.
7th April 2012, 02:51 AM   |  #1003  
Junior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by dgball

Have you tried the apn settings here. There is even a flashable zip.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1576199


Sent from my SGH-I777 using xda premium

The flashable zip gave me abort error 6, so manually entered. Internet speed is crazy fast but still no mms.....
7th April 2012, 02:55 AM   |  #1004  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
105 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Loaded 4-5 and would work fine, but seemed to bog down after several minutes of use. Also had connection problems with both cellular and wifi. Using UCLC2.

Sent from my SGH-I777 using XDA
7th April 2012, 03:12 AM   |  #1005  
jnguyen12's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
203 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Anyone know how to delete the Scrapbook Photos album. Its empty and its kinda annoying. Thanks in advance.

Edit: Found a fix! Go to https://picasaweb.google.com/home and delete the picasa album.

Sent from my SGH-I777 using xda premium
Last edited by jnguyen12; 7th April 2012 at 03:30 AM.
7th April 2012, 03:16 AM   |  #1006  
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 19
 
175 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
just installed 4 5 today on a fresh phone and i cant get passed the cm9 splash screen anyone else get this??
7th April 2012, 03:16 AM   |  #1007  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
The settings in this post worked great for me. Increased speeds and MMS is working.

Quote:
Originally Posted by frosty37

I cant send mms messages on the lastest 4-5. I am running uclc2 modem and i have tried all the other modems from the main page and none work. I think it is something with my apn settings but i am not sure what to change. Any suggestion?

7th April 2012, 03:35 AM   |  #1008  
Junior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by AintLifeGarand

The settings in this post worked great for me. Increased speeds and MMS is working.

Those are same as the link dgbball posted. I am going do a full wipe re-flash 4-5, something weird must have happened. Thanks anyways
7th April 2012, 03:51 AM   |  #1009  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 24,837
 
13,539 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tmckenn2

where do you live. the 4g to 3g "problem" is not a problem. that is what cyanogenmod has done since cm7, i forget the reason. but when data is getting pulled it will show H when data stops it will generally go back to 3g.

the speed can just be a restriction of the place you're living in... it really depends. btw 1.6mb isnt terrible maybe compared to a big city it is but some cant break a mb...

It's called "telling the truth" and "not being broken ****". AT&T's framework LIES pure and simple and states that it is "4G" no matter what (unless going all the way back to EDGE/GPRS), even though normal operation is to idle in base UMTS mode and bump up to the faster modes when needed.

You don't want it to be staying in HSPA mode - radio power consumption skyrockets in these modes.

To say it again, in this regard: STOCK BEHAVIOR IS BROKEN.
The Following User Says Thank You to Entropy512 For This Useful Post: [ View ]
7th April 2012, 03:58 AM   |  #1010  
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 19
 
175 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
any help?? still stuck on cyanogenmod 9 splash screen. thanks in advance...

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm9, cyanogenmod, ice cream sandwich, ics, teamhacksung
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes