Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Htc HD2 network/unlock problem!

OP Deixis

28th March 2012, 03:18 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hey all, I recently bought a hd2 that was locked to T-Mobile UK, and so I paid to have it unlocked at a shop nearby, I wanted to use my 3 sim card on it as I still had a contract going on it, and everything works okay except when I try and connect to 3g I only get T-Mobile internet which I think is costing me money any ideas on how to connect to 3's 3g network? The phone does say I'm connected to 3 when 3g is switched off also I'm currently running winmo 6.5 but planning on dualbooting android and wp7 asap, if that's of any significance
2nd April 2012, 09:12 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
129 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Try to run Connection Wizard/Set Up! That should change your APN ;) I know that Android and WP7 on HD2 change those settings easier... And WP7 rocks ;)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes