Post Reply

MetroUI Theme by BroBot175 Beta 6 [9/4]

OP BroBot175

29th March 2012, 07:56 PM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I get the same thing the error is: E:Error in /sdcard/Downloads/VillainTheme B4.zip (Status 0).

Running stock ROM rooted with testykern OC kernel.
Last edited by dmazyn; 29th March 2012 at 07:59 PM.
29th March 2012, 07:59 PM   |  #22  
mrevankyle's Avatar
Senior Member
Flag Victoria, BC
Thanks Meter: 540
 
1,523 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by dmazyn

I get the same thing the error is: E:Error in /sdcard/Downloads/VillainTheme B4.zip (Status 0).

Probobly got corrupted in the uploading renaming and downloading process
here is the original port file
edit: didnt work file removed
Last edited by mrevankyle; 29th March 2012 at 09:36 PM.
29th March 2012, 08:51 PM   |  #23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Same error with new file.
29th March 2012, 08:55 PM   |  #24  
mrevankyle's Avatar
Senior Member
Flag Victoria, BC
Thanks Meter: 540
 
1,523 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by dmazyn

Same error with new file.

You are right that didn't work either i will try to figure it out

Edit: got it i had the wrong compression set here. This should work
The problem is that when it is renamed something gets a tiny bit corrupted and it does not work
Attached Files
File Type: zip Metro.zip - [Click for QR Code] (1.31 MB, 82 views)
Last edited by mrevankyle; 29th March 2012 at 08:57 PM.
30th March 2012, 01:08 AM   |  #25  
Member
Thanks Meter: 0
 
62 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Same error with the new file you posted

E:Error in /sdcard/download/Metro.zip
(Status 0)
30th March 2012, 01:40 AM   |  #26  
mrevankyle's Avatar
Senior Member
Flag Victoria, BC
Thanks Meter: 540
 
1,523 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by darkansi

Same error with the new file you posted

E:Error in /sdcard/download/Metro.zip
(Status 0)

thats really wierd... works here on stock,cm9,revolver and eos...
try unziping it then reziping it with compresion set to store
30th March 2012, 01:54 AM   |  #27  
Member
Flag London, ON
Thanks Meter: 6
 
67 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
hey, desktop visualizer doesnt appear after flashing. any help?

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

Quote:
Originally Posted by mikeydubbs

hey, desktop visualizer doesnt appear after flashing. any help?

never mind, im an idiot. downloaded it from the store
30th March 2012, 02:28 AM   |  #28  
ice0901's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
246 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
was very cool but ultimately stopped because the Widgets were taking up resources and slowing my transformer even oc to 1408

Sent from my Transformer TF101 using XDA
30th March 2012, 02:39 AM   |  #29  
Member
Thanks Meter: 0
 
62 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Still no go.. Odd...

Ill play with it tomorrow.

Thanks Again
30th March 2012, 04:59 AM   |  #30  
mrevankyle's Avatar
Senior Member
Flag Victoria, BC
Thanks Meter: 540
 
1,523 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by darkansi

Still no go.. Odd...

Ill play with it tomorrow.

Thanks Again

try using team rouge recovery for cwm and turn off signature verification
Last edited by mrevankyle; 30th March 2012 at 07:06 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes