Post Reply

[Q] Purchased apps now gone after upgrade to cm9

OP aceofserenity

29th March 2012, 08:31 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
71 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
I just flashed my ROM to cm9 from cm7 and installed the google apps package.

When I log in open Android Play (same account), and go my My Apps, all my previously downloaded apps and purchases are there still there, but none of them say 'PURCHASED'. They now list the purchase price of the app. Essentially, it's not recognizing I purchased any of my apps.

Can anyone tell me why this is happening?

EDIT: If I go on my computer and visit https://play.google.com/store, My purchased library still exists and I am able to install it via send to phone.
So really, it's a matter of inconvenience.
Last edited by aceofserenity; 30th March 2012 at 01:13 AM. Reason: Moar info.
29th March 2012, 10:02 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Ravenna, OH
Thanks Meter: 31
 
175 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I read an Engadget article saying this is happening to a ton of people and Google is aware and working to rectify it.

Sent from my LG-P999 using xda premium
30th March 2012, 11:48 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 188
 
458 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Try going to manage apps and deleting app data for play store. That has worked for me in the past.

Sent from my LG-P999 using XDA
The Following User Says Thank You to linelock For This Useful Post: [ View ]
30th March 2012, 11:51 PM   |  #4  
Mulliganmonstar's Avatar
Junior Member
Vista Ca
Thanks Meter: 3
 
16 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Yes Google is aware of this and best thing to do log out your gmail account clear data then reopen/sign back in. But if that doesn't help you'll have wait till Google updates

Sent from my SPH-D710 using xda premium
31st March 2012, 02:26 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
71 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
It seems to have fixed itself. Maybe there was just some server delay recognizing my phone.
31st March 2012, 03:13 AM   |  #6  
C0dy's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 110
 
895 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by aceofserenity

It seems to have fixed itself. Maybe there was just some server delay recognizing my phone.

It usually starts working again if you reboot.

Sent from my AOKP G2x
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android play, cm9
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes