FORUMS

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

[RADIO] |Modem|Blaze4G|LB7

3,190 posts
Thanks Meter: 2,850
 
By Master&Slave™, Retired Recognized Developer on 30th March 2012, 06:34 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Modem pulled from the Samsung Blaze4G.
Not hard to install at all, just download and flash in recovery


Download: LB7 or click Here
Gingerbread Only
-Tmobile based Gingerbread ROMs

Download: LB7 or click Here
IceCreamSandwhich Only
-When a Tmobile base comes out, dont flash this.
-I will have to update the proper RILs for it

My Results:

-My Data has increased by about 4Mbps, which is a + in my case
-Dont ask me for screenshots
-Tested after removing my build.prop and init.d data tweaks for true results.
-Speeds will vary depending on your location.

Just Hit the thanks button...
It will save a lot of you from getting infractions/warnings
Last edited by Master&Slave™; 30th March 2012 at 11:10 PM.
The Following 175 Users Say Thank You to Master&Slave™ For This Useful Post: [ View ]
 
 
30th March 2012, 06:40 AM |#2  
Z51's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
More
how will this benefit us? just curious what improvements over our modems
30th March 2012, 06:43 AM |#3  
jeet92's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 262
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Z51

how will this benefit us? just curious what improvements over our modems

Blaze has higher speeds. You can have them translate to our device
30th March 2012, 06:45 AM |#4  
marcos600rr's Avatar
Senior Member
Flag san juan
Thanks Meter: 187
 
Donate to Me
More
M&s have you notice something diferent better signal or datta??????

Sent from my SGH-T989 using xda premium
30th March 2012, 06:45 AM |#5  
Flare106's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
I was sitting here trying out the different modems as this was posted.

Does anything in the mobile networks need changed after flash? Or basically just flash and profit?

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
30th March 2012, 06:50 AM |#6  
Master&Slave™'s Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 2,850
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by defvayne

T-mobile?

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk

If this wasnt Tmobile why would I post it here?
The Following 7 Users Say Thank You to Master&Slave™ For This Useful Post: [ View ]
30th March 2012, 06:51 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 151
 
More
Quote:
Originally Posted by defvayne

T-mobile?

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk


Voicestream... no Omnipoint.
The Following 4 Users Say Thank You to JFigure For This Useful Post: [ View ]
30th March 2012, 06:51 AM |#8  
Senior Member
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 146
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jeet92

Blaze has higher speeds. You can have them translate to our device

it does? i thought they both had the same HSPA+ 42mbps radios in them. reviews haven't shown any differences between the two either, in fact the first one i pulled up showed faster GS2 speeds than Blaze. I will try and see for myself I guess.
Last edited by minotauri; 30th March 2012 at 07:11 AM.
30th March 2012, 06:52 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
I can't download it. It just gives me a bin file

Sent from my SGH-T989 using XDA Premium App
The Following User Says Thank You to bykr_dude15 For This Useful Post: [ View ]
30th March 2012, 06:56 AM |#10  
Master&Slave™'s Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 2,850
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bykr_dude15

I can't download it. It just gives me a bin file

Sent from my SGH-T989 using XDA Premium App

Mirror is up now
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes